Antena Meniu Search
x

Video Răsturnare de situaţie în cazul morţii lui DJ Lalla. Bărbatul în casa căruia se cazase tânăra a refuzat să dea detalii despre ultimele clipe din viaţa acesteia

Descoperire importantă în cazul Laurei Roşca, artista cunoscută drept DJ Lalla, găsită moartă, joi, pe o plajă din Mamaia. Hainele şi telefonul tinerei au fost găsite astăzi, şi ridicate de poliţie. Se aflau în dreptul unui club şi la mică distanţă de apartamentul bărbatului unde tânăra se cazase. Acesta a transmis condoleanţe familiei Lallei, dar a refuzat să dea detalii despre ultimele clipe din viaţa femeii.

de Redactia Observator

la 30.09.2023, 19:19

Vezi și

La trei zile de la moartea Lallei, telefonul şi hainele pe care le-a lăsat în urmă, înainte să sfârşească în mare, au fost ridicate de poliţie. Obiectele personale ale femeii au fost găsite pe plajă, de un bărbat. "1,60 - 1,70 avea înălţime. Cu barbă. Avea o pereche de adidaşi. Le-a băgat în portbagajul poliţiei şi a plecat", spune un martor. Este o descoperire care face parţial lumină în circumstanţele în care a murit artista.

Autopsia a arătat că Lalla a murit înecată, însă poliţiştii trebuie să stabilească dacă era singură în momentul în care a intrat în mare

Lucrurile au fost găsite la mică distanţă de blocul în care locuieşte prietenul la s-a cazat când a ajuns pe litoral. Pe plaja de aici este şi un cunoscut club din Mamaia Lalla ar fi intrat în mare, iar curenţii au purtat-o aproape un kilometru, până în locul în care i-a fost găsit cadavrul. Bărbatul care a găzduit-o refuză în continuare să dea detalii despre ultimele ore din viaţa tinerei. "Nu am nici cea mai mică idee dacă a fost singură pe plajă. Vă spun că este o anchetă în desfăşurare, nu am să comentez nimic. Doar condoleanţe familiei. Vă rog frumos", a declarat Bogdan Munteanu, gazda Laurei Roşca.

Lalla ar fi plecat din apartament înainte de zori, tocmai pentru a prinde răsăritul. I-ar fi transmis o fotografie cu acest moment surorii gemene, care locuieşte în Anglia. Telefonul care a rămas trei zile pe plajă mai sună şi acum. Cu o lună înainte să ajungă la mare, Laura Roşca fusese internată pentru a se trata de depresie, spun apropiaţii săi. Îşi ascundea însă bine suferinţa. "Cu noi era strict profesional şi ea tot timpul era flower-power. Adică nu îţi dădeai seama dacă are vreo problemă sau ceva. Tind să cred că nu a fost sinucidere, doar a fost un moment de-al ei în care a zis că intră puţin în mare, nu şi-a dat seama că e steag roşu", a declarat Horaţiu Cuc, artist.

Între timp, ancheta continuă. Autopsia a arătat că Lalla a murit înecată, însă poliţiştii trebuie să stabilească dacă era singură sau nu în momentul în care a intrat în mare. Camerele de supraveghere din dreptul clubului, care ar fi putut lămuri misterul, nu funcţionează.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Răsturnare de situaţie în cazul morţii lui DJ Lalla. Bărbatul în casa căruia se cazase tânăra a refuzat să dea detalii despre ultimele clipe din viaţa acesteia