Antena Meniu Search
x

Video Obiectele personale ale lui DJ Lalla au fost găsite pe o plajă din Mamaia la un kilometru distanţă de locul unde a fost descoperită fără viaţă

Telefonul, căștile și adidașii tinerei înecate la Mamaia au fost găsite pe plajă, în faţa unui club, la un kilometru de locul unde a fost adus la mal trupul neînsufleţit. Telefonul încă sună. Conform surselor Observator, necropsia a arătata că DJ Lalla a murit înecată. Tânăra venise recent la mare şi dormea în casa unui prieten care a fost audiat. Anchetatorii vor stabili dacă moartea femeii a fost un accident sau sinucidere.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 30.09.2023, 13:20

Vezi și

Noi descoperiri în cazul femeii moarte la Mamaia.  Telefonul, căştile şi adidaşii au fost găsite pe plajă, în faţa blocului în care s-a cazat DJ Lalla, de către un om al străzii care a anunţat poliţia. 

Telefonul Laurei încă mai sună

"Bucură-te de fiecare moment pe care îl trăieşti. Pentru că nu poţi derula viaţa înapoi. Ai doar amintiri. Asigură-te că totul a meritat". Este ultima postare a Laurei Roşca, cunoscută drept Lalla. Mesajul, însoţit de un hashtag despre lupta cu depresia a fost lăsat cu o zi înainte ca trupul ei să fie găsit fără viaţă, pe o plajă din Mamaia.

Daniel Alexandru Olteanu, parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa: A fost efectuată astăzi o necropsie a cadavrului. Concluziile medico-legale nu pot fi comunicate. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. 

Pe acelaşi subiect

Lalla a murit înecată, spun surse Observator. Nu avea urme de violenţă pe corp. Când a fost găsită, era îmbrăcată doar cu lenjeria intimă şi un tricou. S-a cazat în locuinţa unui prieten cunoscut recent. Bărbatul a fost chemat, azi, la audieri.

Bogdan Munteanu - prietenul Lallei: Nu pot să spun nimic, este o anchetă în desfăşurare. Singurul mesaj pe care aş dori să-l transmit este condoleanţe familiei.

Lalla ar fi plecat pe plajă în toiul nopţii. Spunea că vrea să vadă răsăritul. 

Reporter - Bogdan Munteanu - prietenul Lallei: - Ce s-a întâmplat? La ce oră a plecat e la tine?

- Ancheta e în desfăşurare. Au toate datele necesare. Ei sunt în măsură să stabilească. 

Tatăl Lallei: Eu, din câte ştiu, era o înotătoare foarte bună. Ori că era, să zic, alcoolizată sau era, ce ştiu eu, în ceva stare depresivă.

Cosmina Balint, reporter Observator: Artista de 34 de ani avea zeci de mii de fani pe rețelele de socializare. Împărtășea cu ei frânturi din viata perfecta pe care părea sa o aibă. Plimbări cu mașini de lux și apariții în cele mai elegante cluburi din Capitală. Mereu cu o atitudine pozitivă, le dădea și sfaturi pentru o viata sănătoasă.

Tânăra ar fi avut un episod depresiv recent.

Tatăl Lallei: Ea, acum vreo lună, a avut o stare, o depresie şi a fost internată. Îşi făcea tratament. Eu am o prietenă psiholog, făcea şedinţe online cu doamna. Cam toţi artiştii din România au perioade de genul ăsta.  Noi le avem mai amplificate pentru că noi lucrăm foarte mult pe partea emoţională.

Lala ar fi trecut printr-o despărţire dureroasă. Ultimele sale postări pe reţelele de socializare fac referire la un iubit care nu a ştiut să o aprecieze.

Gabriel Diaconu, medic specialist psihiatru: Oamenii îşi ascund suferinţa în feluri diferite. Dar când o pun pe reţeaua socială de obicei este pentru că vor să îşi acopere veşmântul. Atunci ai platoşă pe reţeaua socială, ai poza frumoasă. N-ai momentele în care plângi singură în bucătărie.

Laurenţiu Vasioi, cântăreţ trupa Sweet Kiss: O fire foarte veselă, plină de viaţă. O fire fericită. Adică nu părea a fi o fire depresivă în niciun caz.

Trupul artistei a fost ridicat de la morgă de mamă şi alte rude. Laura are o soră geamănă care locuieşte în Anglia. Între timp, ancheta continuă. Poliţiştii trebuie să stabilească dacă a fost vorba de o sinucidere ori alte circumstanţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sărbătoriţi ziua de Dragobete?

Observator » Evenimente » Obiectele personale ale lui DJ Lalla au fost găsite pe o plajă din Mamaia la un kilometru distanţă de locul unde a fost descoperită fără viaţă