Antena Meniu Search
x

Video Premierul Ciucă vrea anchetă rapidă în cazul fetiţei ucise de poliţist pe trecerea de pietoni: ''Sunt consternat de moartea violentă a copilei''

Premierul Nicolae Ciucă a cerut o anchetă rapidă în cazul celor două fetiţe lovite pe trecerea de pietoni de un poliţist. Prim-ministrul a transmis că este consternat de moartea violentă a uneia dintre copile şi că s-a interesat de starea de sănătate a celeilalte, aflate în afara oricărui pericol acum.

de Redactia Observator

la 13.01.2022, 19:55

Vezi și

Premierul Nicolae-Ionel Ciucă: Am aflat cu tristețe despre tragicul accident rutier în care o fetiță și-a pierdut viața, astăzi, în București, după ce a fost lovită de o mașină a Poliției. Sunt consternat de moartea violentă a copilei și transmit condoleanțe familiei îndoliate. Am vorbit cu ministrul Sănătății și am încredere că medicii vor face tot ce e necesar pentru îngrijirea, în cele mai bune condiții, a celei de a doua fetițe, despre care am primit asigurări că este în afara oricărui pericol. I-am cerut ministrului de Interne să se asigure că ancheta privind stabilirea responsabilității se derulează rapid. Cei care reprezintă o autoritate publică, mai ales când poartă uniformă, sunt primii datori să protejeze cetățenii și să se asigure de respectarea legii.

Cum s-a produs accidentul în care o maşină a poliţiei a spulberat două fetiţe pe trecere

Un poliţist a lovit cu maşina două copile pe trecerea de pietoni. Fetiţele de 11 ani se întorceau de la şcoală şi mai aveau câţiva paşi până acasă. Una dintre ele a murit la scurt timp de la impact. Cealaltă este la spital.

Martorii povestesc revoltaţi că maşina avea viteză, iar surse Observator spun că echipajul nu era în misiune. Mai grav, cel care a accidentat copiii ar fi verificat cu piciorul dacă fetiţa care agoniza mai mişcă. 

Agentul care le-a lovit pe cele două copile este poliţist de proximitate la Secţia 5. Nu avea şcoală de poliţie, a fost angajat din sursă externă în 2017. Tânărul nu era băut la momentul accidentului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Premierul Ciucă vrea anchetă rapidă în cazul fetiţei ucise de poliţist pe trecerea de pietoni: ''Sunt consternat de moartea violentă a copilei''