Antena Meniu Search
x

Video ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a produs accidentul în care o maşină a poliţiei a spulberat două fetiţe pe trecere. Agentul de la volan nu avea școală de poliție

Un poliţist a lovit cu maşina două copile pe trecerea de pietoni. Fetiţele de 11 ani se întorceau de la şcoală şi mai aveau câţiva paşi până acasă. Una dintre ele a murit la scurt timp de la impact. Cealaltă este la spital. Martorii povestesc revoltaţi că maşina avea viteză, iar surse Observator spun că echipajul nu era în misiune. Mai grav, cel care a accidentat copiii ar fi verificat cu piciorul dacă fetiţa care agoniza mai mişcă. Vă avertizăm, imaginile vă pot afecta emoţional. 

de Redactia Observator

la 13.01.2022, 19:42

Vezi și

Ora 13.25. Cele două fetiţe se întorceau de la şcoală când au ajuns la trecerea de pietoni pe care o traversau zi de zi. N-au apucat să facă decât câţiva paşi. 

Bogdan Dinu, reporter Observator: Aceasta este trecerea de pietoni, unde maşina de poliţie le-a acroşat pe cele două fetiţe. Fără nicio urmă de frânare, a aruncat-o pe una dintre ele la o distanţă de aproximativ zece metri până în zona unde se află acum autospecialele. 

Raisa, un înger de copil pentru care viaţa abia începuse, a murit la câteva minute după impactul dramatic. Zdrobit de durere şi neputinţă, tatăl fetei a izbucnit în hohote de plâns. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Cealaltă fetiţă, tot de 11 ani, a ajuns la spital. Este conştientă şi lovită la un picior. A scăpat uşor, dar trauma de a-şi vedea prietena murind nu se va vindeca vreodată. 

Imediat după accident, martorii descriu scene înfiorătoare şi greu de înţeles

Poliţistul s-ar fi dat jos de la volan şi ar fi împuns-o cu bocancul să vadă dacă mai respiră. Într-o fotografie surprinsă la câteva momente după impact, se vede cum agentul are piciorul sub fată.

Martor: Avea un bocanc fetiţa, rupt, şi piciorul se vedea că e rupt şi o mişca cu piciorul. Şi i-am zis nu o mai mişca cu piciorul, las-o în pace, sună la salvare. Şi după aceea a luat-o cu mâinile, aşa cum îţi arăt şi a pus-o pe o parte. 

La fel de absurd, în loc să sune imediat la ambulanţă, poliţistul şi-ar fi alertat mai întâi colegii prin staţie, mai spun martorii. 

Martorii susțin că mașina condusă de polițist nu avea girofarurile aprinse

Mai grav, martorii acuză că poliţiştii au aprins girofaruri după accident ca să pară că au fost în misiune. De altfel şi în comunicatul poliţiei, transmis imediat după accident, oamenii legii susţin că maşina avea semnalele luminoase aprinse. Martorii şi imaginile îi contrazic. 

Martor: Să stingă sărăciile alea de girofaruri că este un afront la adresa noastră! 

Agentul care le-a lovit pe cele două copile este poliţist de proximitate la Secţia 5. Nu avea şcoală de poliţie, a fost angajat din sursă externă în 2017. Tânărul nu era băut la momentul accidentului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a produs accidentul în care o maşină a poliţiei a spulberat două fetiţe pe trecere. Agentul de la volan nu avea școală de poliție