Antena Meniu Search
x

Preot acuzat de agresiune sexuală la un centru de carantină din Neamț

Scandal la un centru de carantină din Neamţ! Un preot este acuzat de agresiune sexuală de către un tânăr de 26 de ani. Are şi o filmare cu scena.

de Redactia Observator

la 05.04.2020, 11:36

Vezi și

Scandal la un centru de carantină din Neamţ! Un preot este acuzat de agresiune sexuală de către un tânăr de 26 de ani. Are şi o filmare cu scena.

Mai marii biseriicii au declanţat o anchetă în acest caz, şi, dacă se dovedeşte că imaginile sunt reale, călugărul va fi caterisit. Starețul mănăstirii în care se află centrul susține că ar fi vorba despre un șantaj.

Pe imaginile filmate de tânăr, care se afla de patru zile în carantină în centru social, se vede că preotul se așează lângă el în pat. Tânărul n-a şters nimic, şi cu imaginile s-a dus la poliţie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tânărul le-a povestit oamenilor legii că, înainte de scenele filmate, ar fi primit mai multe mesaje de la preotul respectiv. De asemenea, acesta îl vizita des în cameră, fără să poarte mască şi mănuşi.

Faţa bisericească avea rolul de a-i îngriji pe oamenii aflaţi în carantină. Aproximativ 50 de persoane, venite din străinătate, sunt cazate în mănăstire.

Ştareţul mănăstirii suţine că ar fi vorba despre un șantaj al tânărului pe motivul că acesta vrea să fie transferat la un alt centru de carantină.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Preot acuzat de agresiune sexuală la un centru de carantină din Neamț