Antena Meniu Search
x

Preot beat şi aproape dezbrăcat la volan, a intrat cu maşina în alt autoturism, la Valea Călugărească

Preot beat şi dezbrăcat la volan, a intrat cu maşina în alt autoturism, la Valea Călugărească. O tânără e ân stare gravă la spital, în urma accidentului.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 08.10.2019, 00:10

Preot beat la volan
Preot beat şi aproape dezbrăcat la volan, a intrat cu maşina în alt autoturism, la Valea Călugărească - Facebook

Preot beat şi dezbrăcat la volan, a intrat cu maşina în alt autoturism, la Valea Călugărească. O tânără e ân stare gravă la spital, în urma accidentului.

Un preot din Valea Călugărească a produs un grav accident de circulaţie luni seara, în comună, după ce a urcat băut la volan şi doar în lenjerie intimă.

A pătruns cu maşina pe contrasens, intrând în coliziune cu un alt autoturism condus de un tânăr de 22 de ani.  Ambii conducători au fost asistați medical la locul accidentului, dar grav rănită a fost o tânără de 25 de ani, pasageră în autoturismul lovit de preot, fiind transportată la spital.

În urma testării cu aparatul etilotest, în cazul barbatului de 58 de ani (șoferul vinovat), a rezultat o alcoolemie de 1,05 alcool pur în aerul expirat. 

Surse au declarat că bărbatul beat este preot în Valea Călugărească. Un martor a povestit pentru Observatorul Prahovean: "Preotul beat conducea în lenjerie intimă." Acestuia i se va întocmi dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice. În funcție de starea tinerei, acesta ar putea fi acuzat și de vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Preot beat şi aproape dezbrăcat la volan, a intrat cu maşina în alt autoturism, la Valea Călugărească