Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Preotul din Constanţa care a abandonat o bătrână în munţi vrea să îi dărâme casa

Preotul din Constanţa care a abandonat de mai bine de doi ani o bătrână la o mănăstire din munţi încearcă acum să obţină acceptul bătrânei pentru a-i demola casa.

de Alin Tarnovschi

la 16.01.2020 , 16:41

Preotul din Constanţa care a abandonat de mai bine de doi ani o bătrână la o mănăstire din munţi încearcă acum să obţină acceptul bătrânei pentru a-i demola casa.

Drama Petriei Neamţu a început în luna martie a anului 2017, atunci când un preot din Constanţa, pe care l-a ajutat să construiască o biserică şi să îşi ridice o casă chiar în curtea ei, a dus-o la Mănăstirea Catrinari din Suceava şi a abandonat-o acolo.

Bătrâna a povestit că preotul i-a spus atunci că o va duce la mănăstire pentru o lună, însă de atunci au trecut doi ani şi două luni.

Articolul continuă după reclamă

Între timp, preotul şi-a ridicat în curtea casei bătrânei o vilă cu etaj şi mansardă, iar acum vrea să dărâme casa bătrânei pentru a face loc în curte.

Pe acelaşi subiect

Bătrâna este îngrijită de un preot şi de măicuţele de la mănăstirea Catrinari, acolo unde trăieşte de mai bine de doi ani.

Preotul din Constanţa vrea să dărâme casa bătrânei pentru a face loc în curte

Bătrână abandonată în munţi de preotul care i-a luat casa

Preotul care are grijă de ea în prezent a explicat că, în martie 2017, a fost sunat de măicuţele de la mănăstire pentru a fi anunţat că un preot din Constanţa a adus-o pe bătrână, a lăsat-o în curte şi a plecat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acum, preotul din Constanţa care a abandonat-o pe bătrână în munţi vrea să îi dărâme casa pentru a face loc unui garaj sau unei grădini.

'De ce şi-a bătut joc de mine acest preot, când eu l-am adunat de pe drumuri cu tot cu copii? Plătea chirie 20 de milioane. El acum de ce m-a trimis pe mine în fundul munţilor. Să îmi spuie ce a făcut cu capela lui Mircea (n.r. soţul bătrânei)', a declarat femeia cu lacrimi în ochi.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Preotul din Constanţa care a abandonat o bătrână în munţi vrea să îi dărâme casa