Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Preot din Sibiu, acuzat de o fată de 14 ani de viol. "A venit gol la ea. Ea fiind ameţită, nu ştiu ce i-a băgat în băutură"

Un preot din judeţul Sibiu este acuzat că a violat o copilă de 14 ani. Bărbatul neagă faptele şi spune că fata, care lucra la el în bar, ar fi complice la un act de răzbunare. Preotul era deja suspendat din funcţie, de Mitropolia Ardealului, în urma unui alt scandal amoros. 

de Redactia Observator

la 07.10.2022 , 19:40

Timp de patru zile, fata de 14 ani a ţinut sub tăcere ororile la care ar fi fost supusă de fostul preot. Totul a ieşit la iveală, după insistenţele familiei.   

Marius, unchiul fetei: Era supărată, nu prea mânca, nu prea vorbea cu noi. Până la urmă, mi-a povestit tot. A venit gol la ea. Ea fiind ameţită, nu ştiu ce i-a băgat în băutură. A violat-o!

Imediat, familia a sunat la 112. Copila ar fi fost abuzată chiar în barul pe care fostul părinte îl are lângă casa parohială, din comuna Iacobeni. Era locul unde fata a  mai lucrat ocazional pentru a câştiga câţiva bani. În seara zilei de 2 octombrie, lucrurile ar fi luat însă o cu totul altă turnură. 

Vezi și

Localnici: Nu-mi vine a crede aşa ceva. Eu îl ştiu om serios şi a fost de treabă, a fost părinte atâta timp la noi. 

Pe acelaşi subiect

- Nu poţi să ştii la ce discuţii au ajuns şi ce intimităţi... Şi dacă! Am impresia că e cuvânt contra cuvânt.

- Nu ştiu ce să zic că nici pe părinte nu l-aş crede. S-au auzit mai multe. Şi barul, şi părinte...

S-a despărţit de soţie. După aia, s-a încurcat cu altă doamnă cu doi copii, a deschis barul. Minori, băutură şi aşa mai departe. 

Fost preot, acuzat că a violat o fată de 14 ani

Deşi, nu e uşă de biserică, fostul preot spune că nu s-a atins de minoră.

Teofil Gârbacea - fostul preot în maşină: Este o răzbunare a fostului soţ al prietenei mele actuale. Asta e.

Din cauza scandalului de adulter în care este implicat, Mitropolia Ardealului a decis - în urmă cu trei săptămâni - suspendarea lui din funcţie. Ulterior, el s-a retras definitiv din preoţie. În cazul dosarului de viol, fata a fost supusă unei expertize medicale.

Dacă va fi găsit  vinovat, fostul preot riscă între 5 şi 12 ani de închisoare. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Preot din Sibiu, acuzat de o fată de 14 ani de viol. "A venit gol la ea. Ea fiind ameţită, nu ştiu ce i-a băgat în băutură"