Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Preotul care a incendiat maşina soţiei, supărat că femeia plecase la mare, nu mai are voie să slujească (Video)

Preotul Popescu Gabriel, de la Parohia Buciumeni, Protoieria Pucioasa, Dâmboviţa, acuzat că a incendiat mașina soţiei când a aflat că femeia a plecat la mare, este cercetat disciplinar de Arhiepiscopia Târgoviștei și nu mai are voie să țină slujbe.

de Veronica Micu

la 31.08.2019 , 11:27

Preotul Popescu Gabriel, de la Parohia Buciumeni, Protoieria Pucioasa, Dâmboviţa, acuzat că a incendiat mașina soţiei când a aflat că femeia a plecat la mare, este cercetat disciplinar de Arhiepiscopia Târgoviștei și nu mai are voie să țină slujbe.

Arhiepiscopia Târgoviștei a decis, vineri, cercetarea disciplinară în cazul preotului din Buciumeni, acuzat că și-a amenințat soția și i-a incendiat mașina.

În plus, slujitorul Domnului nu mai are voie să țină slujbe.

Articolul continuă după reclamă

„Arhiepiscopia Târgoviştei a luat act cu mâhnire de situaţia delicată, provocată de preotul Popescu Gabriel, de la Parohia Buciumeni, Protoieria Pucioasa, în seara zilei de 29 august 2019, şi a demarat o cercetare disciplinară internă a împrejurărilor care au condus la distrugerea unor bunuri materiale”, se arată într-un comunicat de presă al Arhiepiscopiei Târgoviște.

În comunicatul se mai arată că s-a dispus „suspendarea din slujirea clericală a sus-numitului, în conformitate cu prevederile Regulamentului Autorităţilor Canonice, Disciplinare şi al Instanţelor de Judecată ale Bisericii Ortodoxe Române”, urmând ca, după finalizarea anchetei, să se aplice sancţiunile de rigoare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Preotul din Buciumeni a dat foc maşinii soţiei când a aflat că femeia a plecat la mare

Reamitim că preotul din Buciumeni a dat foc maşinii soţiei sale pentru a se răzbuna pe femeia care a plecat la mare.

Potrivit unor surse, părintele şi soţia sa se certau foarte des în ultima perioadă.

După ce a aflat că soţia lui a plecat la mare, preotul s-a hotărât să se răzbune şi a dat foc maşinii soţiei sale, un autoturism marca Volkswagen.

Preotul Popescu Gabriel, de la Parohia Buciumeni, Protoieria Pucioasa, Dâmboviţa, acuzat că a incendiat mașina soţiei când a aflat că femeia a plecat la mare

Vecinii preotului au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar pompierii au reuşit să lichideze flăcările care au distrus maşina.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Preotul care a incendiat maşina soţiei, supărat că femeia plecase la mare, nu mai are voie să slujească (Video)