Antena Meniu Search
x

Preotul Filimon şi soţia lui, conduşi pe ultimul drum. Au murit într-un teribil accident, când se întorceau de la Ierusalim

Preotul Filimon Ionel, de la Parohia Peceaneaga, şi soția sa, Elena Angela, au fost conduşi pe ultimul drum. Cei doi au fost înmormântaţi la Şendreni, lângă Galaţi.

Preotul Filimon Ionel, de la Parohia Peceaneaga, şi soția sa, Elena Angela, au fost conduşi pe ultimul drum. Cei doi au fost înmormântaţi la Şendreni, lângă Galaţi.

A fost jale mare ieri în Episcopia Tulcii. Părintele Ionel Filimon a fost înmormântat în judeţul Galaţi, alături de soţia sa, Elena Angela, ambii victimele unui teribil accident rutier.

Slujba de înmormântare a fost oficiată de ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului şi PS Visarion, împreună cu un sobor de preoţi, la biserica Sfinții Împărați din Galați.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Preotul Ionel Filimon şi soţia sa au murit într-un accident rutier

Reamintim că în 13 februarie, preotul Ionel Filimon şi soţia sa au murit în urma unui grav accident, petrecut în dreptul localităţii Slobozia Noua, judeţul Ialomiţa. 

"În timp ce un bărbat de 51 de ani, conducea un autoturism pe Drumul Național 21 din direcția Slobozia către Brăila, la ieșire din Cartierul Slobozia Nouă ar fi pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 38 de ani, din județul Brăila. În urma impactului, autoutilitara a părăsit partea carosabilă în stânga sensului său de mers. 

Preotul Ionel Filimon şi soţia sa au murit în urma unui grav accident, petrecut în dreptul localităţii Slobozia Noua, judeţul Ialomiţa

Din accident a rezultat decesul conducătorului auto de 51 de ani și a unui pasager aflat în autoturismul condus de acesta, o femeie de 50 de ani. Conducătorul auto de 38 de ani a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ. 

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier", se arată într-un comunicat al IPJ Ialomiţa.

Preotul Ionel Filimon şi soţia sa veneau de la Aeroportul Otopeni, unde aterizaseră venind de la Ierusalim, unde au vizitat locurile Sfinte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Preotul Filimon şi soţia lui, conduşi pe ultimul drum. Au murit într-un teribil accident, când se întorceau de la Ierusalim