Antena Meniu Search
x

Preotul Francisc Doboş, mesaj ironic pentru preotul care a spus că vaccinul provoacă apariţia solzilor: "La testul pentru anticorpi mi-au zărit câţiva solzi! Mi-au prescris aghiazmă"

Preotul Francisc Doboş a avut o reacţie amuzantă şi ironică la adresa stareţului mânăstirii din Neamţ care a ţinut o predică în care a spus că vaccinarea favorizează apariţia unor solzi pe corpul uman.

Preotul Francisc Doboş, mesaj ironic pentru preotul care a spus că vaccinul provoacă apariţia solzilor: "La testul pentru anticorpi mi-au zărit câţiva solzi! Mi-au prescris aghiazmă"

Părintele Francisc Doboş, fost purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice Bucureşti, a postat pe contul său de Facebook un mesaj ironic după ce stareţul  mănăstirii Nechit din Neamţ i-a avertizat pe credincioşi că cei care se vaccinează anti covid se vor transforma în zombie, le vor creşte solzi pe piele şi vor fi loviţi de o serie întreagă de boli necruţătoare.

„Vin de la spitalul Matei Balș. Test pentru anticorpi & Co. Când s-au uitat mai bine la mine mi-au zărit câțiva solzi. Ups! Degeaba le-am zis eu că sunt de la peștele gătit zilele trecute. Nimic. Mi-au prescris imediat aghiazmă. Le-am zis că aia o pregătesc eu în <laboratoarele> noastre. Noroc că nu a trebuit să-mi dau jos și cămașa ca să nu mi se vadă aripioarele. De branhii nu mai zic nimic. PS. Doamne, ferește-ne de noi înșine! :)))”, a fost mesajul postat de Francisc Doboş.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Predică halucinantă într-o mânăstire din Neamţ: "Pielea oamenilor se va umple de solzi din cauza vaccinului"

"Văd foarte mulţi în biserică, care au beneficiat de aşa-zisul vaccin, care nu este vaccin. Este orice, vaccin nu este", aşa îşi începe cuvântarea Zenovie Grigore, stareţul Mănăstirii Nechit. Iar discursul continuă în aceeaşi notă.

"Toţi cei care şi-au făcut vaccinul să se aştepte de următoarele boli: boli teribile de piele, insuficienţă renală, accidente vasculare cerebrale, boli cardiace, boli neurologice, paralizie", a mai spus părintele în predica sa.

Părintele Zenovie vorbeşte şi de alte nenorociri care se vor abate asupra vaccinaţilor.

"După o perioadă mică de timp, şi în combinaţie cu noua boală, pielea oamenilor se va umple de solzi, ca la peşti. Oamenii se vor umple de solzi şi cancere de sânge", a mai spus stareţul Zenovie.

Un alt efect teribil al vaccinului, în viziunea preotului, pare desprins din scenariile filmelor horror de la Hollywood: "Vor fi un zombie, exact cum vedem pe cei care sunt drogaţi".

Stareţul susţine că vaccinarea nu este creştinească iar la final, verdictul este unul cât se poate de dur şi de înspăimântător: "Oamenii vor muri după vaccinare".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Preotul Francisc Doboş, mesaj ironic pentru preotul care a spus că vaccinul provoacă apariţia solzilor: "La testul pentru anticorpi mi-au zărit câţiva solzi! Mi-au prescris aghiazmă"