Antena Meniu Search
x

Video Băiețelul unui preot a supraviețuit 2 zile în tundra din Urali. Momentul emoționant în care este găsit de salvatori a fost filmat

Un băiețel de 9 ani, fiul unui preot, a supravieţuit timp de două zile în sălbăticie, în tundra din Munţii Ural, după ce s-a pierdut de tatăl lui, în seara zilei de 4 iunie. Cei doi erau în excursie, la 60 de kilometri de regiunea Sverdlovsk din Rusia.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 08.06.2021, 14:44

Băiețelul unui preot a supraviețuit 2 zile în tundra din Urali. Momentul în care este găsit de salvatori a fost filmat Vezi și

Timp de două zile, zeci de oameni l-au căutat pe micuţul Kirill în pădurea din regiunea Sverdlovsk. Băiatul s-a rătăcit în sălbăticie în seara zilei de 4 iunie, în timpul uneii drumeţii cu tatăl lui. I-a cerut voie bărbatului să coboare singur o porţiune de drum, până la tabără, şi a dispărut din vedere. Era ora 17.00. Din acel moment, pastorul Dmitri Botov nu şi-a mai văzut fiul. A fost dată alarma şi, din acel moment, s-a declanşat o amplă operaţiune de salvare.

160 de oameni au pornit în căutarea micuţului, inclusiv voluntari şi poliţişti cu câini de urmă. A fost căutat din aer, cu elicopterele.

Copilul s-a prefăcut mort când a văzut urșii

A fost găsit două zile mai târziu, în dimineaţa zilei de 6 iunie. 

Pe acelaşi subiect

"Kirill a spus că a strigat după tatăl lui şi i-a fost frică. În cele două zile în sălbăticie, copilul a văzut urși şi, ca să supraviețuiască, s-a întins sub un copac și s-a prefăcut că este mort. Are o mulțime de mușcături de insecte pe mâini și picioare, a fost primul lucru pe care ni l-a arătat băiatul când l-am găsit", a declarat unul dintre polițiștii care l-a găsit pe copil.

Portalul de știri rusesc E1.ru a publicat imagini cu momentul în care Kirill este găsit în pădure de salvatori. Băiatul a spus că este obosit, că îl doare tot corpul și a întrebat de tatăl lui.

Copilul era speriat, iar fața îi era mușcată de țânțari. A fost dus în tabăra unde campaseră salvatorii și examinat de medici. Era sănătos. Copilașul a fost dus apoi la tatăl lui, care s-a rugat în tot acest timp ca fiul lui să fie găsit în viață.

ural.kp.ru

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Băiețelul unui preot a supraviețuit 2 zile în tundra din Urali. Momentul emoționant în care este găsit de salvatori a fost filmat