Antena Meniu Search
x

Video Predică halucinantă într-o mânăstire din Neamţ: "Pielea oamenilor se va umple de solzi din cauza vaccinului". Stareţul şi-a imaginat scenarii de filme de groază: "Vor fi zombie"

Predică halucinantă a unui slujitor al Domnului! Stareţul mănăstirii Nechit din Neamţ i-a avertizat pe credincioşi că cei care se vaccinează anti covid se vor transforma în zombie, le vor creşte solzi pe piele şi vor fi loviţi de o serie întreagă de boli necruţătoare. Părintele Zenovie consideră că astfel Dumnezeu îi pedepseşte pe cei care au îndrăznit să se imunizeze sau au de gând să o facă.

Dragoş Cuzuban
de Dragoş Cuzuban

la 08.06.2021, 20:17

Vezi și

"Văd foarte mulţi în biserică, care au beneficiat de aşa-zisul vaccin, care nu este vaccin. Este orice, vaccin nu este", aşa îşi începe cuvântarea Zenovie Grigore, stareţul Mănăstirii Nechit. Iar discursul continuă în aceeaşi notă.

"Toţi cei care şi-au făcut vaccinul să se aştepte de următoarele boli: boli teribile de piele, insuficienţă renală, accidente vasculare cerebrale, boli cardiace, boli neurologice, paralizie", a mai spus părintele în predica sa.

Părintele Zenovie vorbeşte şi de alte nenorociri care se vor abate asupra vaccinaţilor.

"După o perioadă mică de timp, şi în combinaţie cu noua boală, pielea oamenilor se va umple de solzi, ca la peşti. Oamenii se vor umple de solzi şi cancere de sânge", a mai spus stareţul Zenovie.

Pe acelaşi subiect

Un alt efect teribil al vaccinului, în viziunea preotului, pare desprins din scenariile filmelor horror de la Hollywood: "Vor fi un zombie, exact cum vedem pe cei care sunt drogaţi".

Stareţul susţine că vaccinarea nu este creştinească iar la final, verdictul este unul cât se poate de dur şi de înspăimântător: "Oamenii vor muri după vaccinare".

Reacţia Bisericii Ortodoxe a venit sub forma unui comunicat care condamnă discursul preotului.

"Faptul că există persoane, inclusiv clerici precum acest părinte stareț, care, departe de lumea reală a informației medicale, nu împărtășesc această poziție normală, rațională, (...) spune multe despre gradul de adecvare la realitate al acestora.", se arată în comunicatul Bisericii Ortodoxe Române.

Predica arhimandritului Zenovie Grigore, în vârstă de 46 de ani este cu atât mai şocantă cu cât, în urmă cu un an, a fost salvat de medici după ce a suferit un infarct în chilia sa. Prelatul a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD şi a fost supus de urgenţă unei operaţii de by-pass.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Predică halucinantă într-o mânăstire din Neamţ: "Pielea oamenilor se va umple de solzi din cauza vaccinului". Stareţul şi-a imaginat scenarii de filme de groază: "Vor fi zombie"