Antena Meniu Search
x

Video Preşedintele de CJ Mihai Lupu "loveşte" din nou, după ce a umilit un poliţist local. Ar fi luat mită varză ornamentală şi ghivece decorative

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu, este acuzat de procurorii DNA că a luat mită verze ornamentale şi mii de crizanteme pentru a amenja curtea instituţiei. Politicianul ar fi dat informaţii unui om de afaceri pentru a câştiga mai multe licitaţii. Nu e primul scandal în care e implicat. În urmă cu doar câteva luni, au apărut imagini în care Lupu înjura şi agresa un poliţist local pentru că nu l-a lăsat să intre cu maşina prin centrul oraşului. 

de Redactia Observator

la 13.06.2023, 20:36

Vezi și

400 de bucăți de varză ornamentală, 1000 de crizanteme, trandafiri, lămpi solare, două ghivece decorative şi servicii de grădinărit. Este mita pe care ar fi luat-o Mihai Lupu, preşedintele consilului judeţean Constanţa, conform procurorilor DNA. Plantele ar fi înfrumuseţat chiar curtea instituţiei. După audierile d ela DNA, Lupu a postat pe Facebook că sprijină ancheta cu orice informaţie. 

"Am mai spus și o repet. Nimeni nu este mai presus de lege. Nu voi tolera nicio formă de abuz, de favorizare, aranjament sau atribuire incorectă a contractelor", a spus Mihai Lupu pe Facebook.

Lupu ar fi ajutat în luna aprilie un om de afaceri să câştige mai mult licitaţii

Procurorii DNA spun că preşedintele consiliului judeţean ar fi ajutat în luna aprilie un om de afaceri să câştige mai mult licitaţii. Firma respectivă a avut în 2021 o cifră de afaceri de aproape 2 milioane de lei și zero angajați. În acelaşi  dosar procurorii îi acuză şi pe directorul general de la Administrarea Domeniului Public și Privat şi doi funcţionari de la primăria Năvodari şi Mangalia. 

Mihai Lupu a fost în centrul unui scandal uriaş la începutul anului, după ce imagini din noiembrie anul trecut au fost făcute publice. Politicianul înjura şi agresa un poliţist local, pentru că nu l-a lăsat să intre cu maşina prin centrul oraşului, unde aveau acces doar riveranii. L-ar fi sunat târziu în noapte inclusiv pe primar, coleg de partid, ca să ia urgent măsuri. Între timp, poliţistul local a demisionat. Iar Lupu are dosar penal pentru ultraj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Preşedintele de CJ Mihai Lupu "loveşte" din nou, după ce a umilit un poliţist local. Ar fi luat mită varză ornamentală şi ghivece decorative