Antena Meniu Search
x

Video Preţuri reduse, turişti mai puţini. Costurile au scăzut cu până la 20% pe litoral

Vin şi veşti bune de la malul mării. De mâine, marea va fi mai puţin agitată, iar temperaturile ajung până la 31 de grade Celsius. Sunt peste 100.000 de turişti pe litoral în acest weekend, aproape jumătate faţă de acum o săptămână.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 19.08.2023, 19:57

Vezi și

Turiştii pot în sfărşit să facă ceea ce îşi doresc să facă atunci când vin la mare, adică plajă. Meteorologii vin cu veşti bune pentru cei care sunt deja aici, dar şi pentru cei care îşi planifică o vacanţă la mare în zilele următoare. Duminică vor fi 30 de grade, iar luni temperaturile ajung chiar la 35 de grade Celsius. Vântul se va mai domoli, ceea ce înseamnă că steagul roşu nu va mai fi arborat. Şi apa mării va fi mai caldă, între 23 şi 25 de grade Celsius.

Vreme bună, dar şi tarife mai mici pe litoral, chiar şi cu 20%. Până şi preţul şezlongului a scăzut în ultima perioadă, aşadar toate premisele pentru o vacanţă cu buget redus. Cei care vin se pot bucura şi de evenimente. Seara există un festival de film, vorbim despre proiecţii care sunt atât pe plajă, cât şi în centrul vechi al oraşului Constanţa. Iar cei care vor să meargă la teatru sau vor să aibă parte de spectacole de operă şi operetă le pot viziona la Teatrul de Operă şi Balet "Oleg Danovski" din Constanţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Preţuri reduse, turişti mai puţini. Costurile au scăzut cu până la 20% pe litoral