Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Prieten drag, nu pot să cred că nu mai ești printre noi". Cine este tânărul de 29 de ani care a murit în accidentul din Slovacia. Marius urma să se căsătorească

Urma să se căsătorească, avea tot viitorul în faţă, dar totul s-a spulberat într-o clipă pe o şosea din Slovacia. Marius se afla într-un autoturism, în care erau alte şase persoane, când a intrat în coliziune cu un autobuz.

de Monica Palade

la 24.08.2023, 12:28

Tânărul de 29 de ani, originar din Carei, a murit pe loc. După cum a declarat, pentru TASR, ofițerul de operațiuni al Direcției Regionale a Serviciului de Pompieri și Salvare (HaZZ) din Preșov, în vehiculul cu șapte locuri se aflau cetățeni români: "O persoană a fost ucisă și șase persoane au fost rănite. În autobuz se aflau nouă pasageri și șoferul care a scăpat nevătămat", a spus ofițerul de operațiuni, potrivit noviny.sk.

Urma să se căsătorească 

Vestea morţii i-a tulburat pe apropiaţi. În loc de haine de petrecere, trebuie să îmbrace acum haine de doliu pentru a-l conduce pe Marius pe ultimul drum. „Viața uneori e prea dură și prea nedreaptă.. Azi s-a dus dintre noi un om blând, bun, cu zâmbetul mereu pe bune.. Dumnezeu sa te odihnească în pace Marius! Sincere condoleanțe familiei îndurerate”, „Prieten drag, nu pot să cred că nu mai ești printre noi, fie-ți țărâna ușoară. Viața e atât de nedreaptă, drum lin în ultima cursă, așteptam să țopăiesc la nunta da, dar din păcate o tragedie a făcut să nu fie. Sincere condoleanțe familiei îndurerate, sincere condoleanțe Bettina! Mereu o să îmi amintesc cu drag de tine”.

„Drum lin spre cer Dumnezeu sa te ierte sa te odihnească în pace Varule! Ai plecat prea repede dintre noi !”, „Sincere Condoleanțe!!!Îmi pare foarte rău era un băiat de nota 10!!!”, „Ai plecat prea devreme şi pe neaşteptate suflet bun. "Drumuri bune Colegule" Prietene. Dumnezeu sã te odihneascã in pace. Sincere condoleanţe intregii familii”, „Dumnezeu să-l ierte si să-l odihnească în pace. Drum lin către îngeri!”, „Drum lin catre imparatia cerurilor suflet bland! Sincere condoleante!”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » "Prieten drag, nu pot să cred că nu mai ești printre noi". Cine este tânărul de 29 de ani care a murit în accidentul din Slovacia. Marius urma să se căsătorească