Antena Meniu Search
x

Prima reacţie a Violetei Varga după scandalul numirii la conducerea ISJ Arad: 'Pozele sunt reale! Nu sunt trucate!'

Violeta Varga, inspectorul demisionar al ISJ Arad care a stârnit un adevărat scandal după ce pozele ei au apărut în presă, a avut prima reacţie.

Violeta Varga a început să plângă după ce a aflat că pozele ei au ajuns în presă

Violeta Varga, inspectorul demisionar al ISJ Arad care a stârnit un adevărat scandal după ce pozele ei au apărut în presă, a avut prima reacţie.

Profesoara Varga a declarat pentru PressOne că se simte hărţuită şi a izbucnit în plâns după ce oamenii au acuzat-o că ar fi fost numită la conducerea ISJ Arad fără să aibă vreun merit.

Violeta Varga a confirmat că are o relație de 14 ani cu fratele Florentinei Horgea, actualul prefect de Arad, însă a respins orice acuzație că nu ar fi avansat pe postul de inspector pe merit.

VEZI ŞI: Decizie de ULTIMĂ ORĂ luată de BOMBA SEXY numită în conducerea Inspectoratului Şcolar Arad - GALERIE FOTO

Pe acelaşi subiect
Violeta Varga şi-a dat demisia după ce pozele ei au apărut în presă

Întrebată de fotografiile pe care le posta pe contul său de Facebook, pe care l-a închis ulterior, Violeta Varga afirmă că, la fel 'ca orice femeie', a vrut să 'pună puțină culoare':

"Nu sunt trucată, poate să vină oricine să vadă cum arăt. Oricând invit pe oricine, în afara ISJ-ului, să vină să mă vadă. Probabil am pus culoare sau, mă rog, ca fiecare femeie... Acuma faci mai multe poze și pui una care, totuși... Nu le pui oricum.[...] Pur și simplu le-am scos, ați observat că le-am scos. Pozele erau anterior de a fi numită ca inspector. Pur și simplu e viața mea privată. Pozele nu mi se par exagerate. Vi se par exagerate?", a declarat Violeta Varga.

Violeta Varga a declarat că pozele ei sunt reale şi că se simte hărţuită

RECOMANDARE - Şcoala arădeană, stimulată cu BOTOX şi SILICOANE! Ea este "Pisi", SEXY inspectoarea numită în conducerea ISJ Arad (IMAGINI INTERZISE ELEVILOR)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Prima reacţie a Violetei Varga după scandalul numirii la conducerea ISJ Arad: 'Pozele sunt reale! Nu sunt trucate!'