Antena Meniu Search
x

Primarul şi fostul viceprimar din Vintileasca au murit pe loc într-un teribil accident la Brăila. Maşina celor doi a luat foc

Primarul comunei Vintileasca, Georgel Spătaru, și Mitică Băcioiu, șeful SVSU din localitate, fost viceprimar, au murit într-un cumplit accident rutier la Brăila.

Primarul comunei Vintileasca, Georgel Spătaru, și Mitică Băcioiu, șeful SVSU din localitate, fost viceprimar, au murit într-un cumplit accident rutier la Brăila.

Accidentul a avut loc pe DJ 211 între localităţile Cuza Vodă şi Viziru.

Traficul rutier în zonă a fost blocat.

Conform Obiectiv Vocea Brăilei, "autoturismul Logan înmatriculat în Vrancea a intrat în coliziune cu un Opel Astra, apoi Loganul a izbucnit în flăcări. Două persoane din primul autoturism au decedat. Ceilalţi participanţi la trafic au sărit şi i-au scos din maşină pe cei doi bărbaţi, înainte ca maşina să fie cuprinsă de flăcări, însă, din păcate, aceştia erau deja morţi".

Accidentul a avut loc pe DJ 211 între localităţile Cuza Vodă şi Viziru

Potrivit poliţiştilor, Opelul venea dinspre Constanţa, de la Cuza spre Viziru, iar Loganul mergea în sens invers, de la Viziru spre Cuza.

Georgel Spătaru se afla la volanul unui autoturism Dacia Logan în momentul în care a intrat în coliziune frontală cu un Opel Astra. În urma impactului mașina în care se afla primarul a luat foc

Cele două maşini au intrat în coliziune, însă deocamdată nu se ştie din vina cui. Cauza, se pare, a fost ceaţa densă, carosabilul fiind umed şi vizibilitatea în zonă de maxim 100 metri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Primarul şi fostul viceprimar din Vintileasca au murit pe loc într-un teribil accident la Brăila. Maşina celor doi a luat foc