Antena Meniu Search
x

Video Primarul explică de ce a chemat dansatoare aproape goale să facă twerk în fața a sute de copii, de Paşte: "E în trend dansul"

Spectacol erotic în Ziua de Florii, la Alexandria. Două dansatoare ale unui artist cunoscut au urcat pe scenă în ţinute sumare şi au scandalizat spectactorii cu mişcări cel puţin provocatoare. În public, erau şi foarte mulţi copii. Edilul recunoaşte abia acum: nu era un spectacol potrivit în postul paştelui.  Imaginile au ajuns virale şi pe internet şi au atras sute de critici.

de Redactia Observator

la 10.04.2023, 17:52

Vezi și

În faţa a sute de oameni, printre care şi foarte mulţi copii, spectacolul de Florii se tranformă într-un show erotic. Dansatoarele cântăreţului Sony Flame pun în scenă un moment senzual, cu tentă sexuală. 

Imaginile au ajuns în scurt timp virale. Pe reţelele sociale, momentul supranumit ,,Dansul purificării" a strânit furie şi revoltă. 

Martor: Mie mi se pare anormal să se expună aşa. În primul rând, sunt vinovaţi cei care au organizat spactacolul.

Evenimentul a fost organizat sub îndrumarea primăriei şi a fost plătit din bani publici. Edilul oraşului încearcă să se dezică, însă, de critici. 

Pe acelaşi subiect

Edilul oraşului încearcă să se dezică de critici

Victor Drăguşin, primar Alexandria: Nu ştiu dacă e lasciv sau provocator. Pe fond, înţeleg de la cei mai tineri că e în trend tipul acesta de dans, utilizând şoldurile. 

Imediat după show, edilul şi postat pe pagina sa de Facebook o poză cu artisul Sonny Flame. Cântăreţul de pe scenă recunoaşte că dansul a avut tente sexuale, dar susţine că asta... se cere. 

Sonny Flame: Sunt dansuri cu tentă sexuală. Fetele, ce-i drept, erau îmbrăcate destul de sumar. Nu mi-a spus nimeni că au fost deranjaţi (spectatorii - n.r.) de situaţia asta, sincer.  Din moment ce am fost invitat, bănuiesc că oamenii se uită... ce fac şi cam ce se întâmplă pe scenă. 

Festivalul de Florii din Alexandria a fost la prima ediţie. Pentru el, primăria a cheltuit din bugetul local 70 de mii de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Primarul explică de ce a chemat dansatoare aproape goale să facă twerk în fața a sute de copii, de Paşte: "E în trend dansul"