Antena Meniu Search
x

Primele declarații făcute de Victor Pițurcă, la ieșirea din sediul Poliției: "Sunt complet neviovat. Nu am vândut nicio mască"

Fostul selecționer al naționalei de fotbal a României Victor Pițurcă a făcut primele declarații la ieșirea din sediul Poliției, în dosarul măștilor. Fostul antrenor a transmis că va contesta controlul judiciar: "Eu și fiul meu nu am vândut nicio mască".

de Redactia Observator

la 01.02.2023, 15:18

Victor Pițurcă, la DNA
Victor Pițurcă, la DNA - Hepta

Victor Pițurcă a negat că îl cunoaște pe șeful Romarm, Gabriel Țuțu, reținut în același dosar. Fostul selecționer recunoaște că ”a fost o singură dată în biroul lui” și că au schimbat "două propoziții pe WhatsApp”.

„Nici gând... niște oameni i-au propus o afacere, ăsta a fost singurul lucru.... Singura dată când l-am văzut... Am făcut cunoștință, am stat jumătate de oră și am plecat... l-am văzut pe omul ăsta o singură dată, nu cunosc pe nimeni din această afacere”, a declarat Pițurcă.

Antrenorul a mai declarat că toate acuzațiile care i se aduc sunt "bazaconii". El a explicat că nu a avut legătură cu afacerea cu măști și că doar l-a împrumutat cu bani pe fiul său. De asemenea, el spune că produsele nu au fost importate de firma fiului său.

Victor Pițurcă: Produsele au fost vândute MApN

Pe acelaşi subiect

„Terminați cu aceste bazaconii... A investit bani, nu știu ce produse, banii care i-au intrat lui Alex Pițurcă în firmă erau 90% banii mei... L-am împrumutat pe fiul meu să cumpere aceste produse. Punct și nimic mai mult, Produsele au fost vândute MApN. Măști și alte produse, nu știu exact... Firma cu care s-a asociat fiul meu s-a ocupat de aducerea acestor măști, nu doar măști, din China”, a spus Pițurcă.

Fostul selecționar a devăluit că nu a semnat nicio declarație în timpul anchetei. „Nu am dat nicio declarație, nu am semnat niciun act (n.r. al procurorilor)... sunt complet nevinovat... Eu nu am avut nimic în comun cu această afacere”, a precizat Pițurcă.

Victor Pițurcă a fost reținut luni pentru 24 de ore în dosarul privind achiziționarea de măști pentru Ministerul Apărării Naţionale. Ulterior, el a fost eliberat și a fost plasat sub control judiciar. În cauză sunt anchetate și alte persoane, inclusiv Alexandru Pițurcă, fiul fostului selecționer.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Primele declarații făcute de Victor Pițurcă, la ieșirea din sediul Poliției: "Sunt complet neviovat. Nu am vândut nicio mască"