Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Primele imagini ale tragediei din Anglia în care trei români au murit pe loc: 'Sunt oameni prinşi înăuntru!' (Video)

Primele imagini ale tragediei din oraşul Corby din Anglia, acolo unde trei români au murit pe loc, au fost filmate de colegii de muncă ai românilor.

de Redactia Observator

la 15.02.2018 , 11:35

Primele imagini ale tragediei din oraşul Corby din Anglia, acolo unde trei români au murit pe loc, au fost filmate de colegii de muncă ai românilor.

Tragedia în urma căreia Ciprian Merlă, Gheorghe Sofiţchi şi Tatiana Chiosea au murit pe loc s-a întâmplat pe 12 februarie, în jurul orei 07.20, pe şoseaua A427 din Anglia, în zona oraşului Corby.

Articolul continuă după reclamă

Cei trei români, alături de un alt tânăr care a supravieţuit accidentului, se îndreptau către locul de muncă atunci când un alt şofer, căutat acum de poliţişti pentru a oferi informaţii, ar fi încercat o depăşire.

Pe acelaşi subiect

Ciprian Merlă, în vârstă de 22 de ani, aflat la volanul unui Peugeot 407, a observat intenţia celuilalt şofer de a efectua depăşirea periculoasă şi a încercat să îl protejeze.

Din nefericire, celălalt şofer a acroşat maşina românilor şi a proiectat-o pe contrasens, acolo unde s-a izbit violent de un autoturism marca Ford Focus, condus de un tânăr de 24 de ani.

Impactul a fost devastator, iar maşina românilor a fost distrusă în totalitate şi s-a răsturnat.

Ciprian şi Jony au murit pe loc în urma accidentului din Corby, Anglia

Trei morţi şi un tânăr grav rănit în urma accidentului din Corby

Ciprian, Gheorghe, cunoscut de prieteni ca 'Jony' şi Tatiana Chiosea, o femeie în vârstă de 40 de ani, au murit pe loc în urma accidentului din Corby.

Un alt patrulea pasager a ajuns în stare gravă la spital şi se zbate între viaţă şi moarte.

Primele imagini ale accidentului au fost filmate tot de nişte români, colegi de muncă cu cei trei care au murit.

Prietenii romanilor morti in accidentul din Anglia au aprins lumanari in amintirea acestora

Pe imagini se poate observa cum maşina românilor a fost distrusă în totalitate în urma accidentului.

Imaginile au fost filmate la numai câteva minute după producerea accidentului, atunci când românii încă erau prinşi între fiarele contorsionate.

"Sunt oameni prinşi înăuntru. Vai de mine! Cred că este Nicu", a strigat unul dintre românii care au filmat nenorocirea.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Primele imagini ale tragediei din Anglia în care trei români au murit pe loc: 'Sunt oameni prinşi înăuntru!' (Video)