Antena Meniu Search
x

Româncă băgată în comă de un şofer de 96 de ani, într-un groaznic accident în Italia. Bătrânul a murit pe loc (Video)

Încă o tragedie pe străzile din Italia. Un şofer de 96 de ani a murit şi o româncă este grav rănită, după un accident teribil în dreptul localității Ozegna.

Încă o tragedie pe străzile din Italia. Un şofer în vârstă de 96 de ani a murit şi o româncă este grav rănită, după un accident teribil în dreptul localității Ozegna.

S-a întâmplat ieri dimineaţă, la ora 8.30, pe strada provincială 53, la intersecția cu strada care duce spre Rivarolo Canavese.

Pietro Trogolo, care se afla la volanul unei mașini Lancia Ypsilon, nu a acordat prioritate unui Fiat Freemont, provocând un impact devastator.

GALERIE FOTO: Româncă băgată în comă de un şofer de 96 de ani, într-un groaznic accident în Italia. Bătrânul a murit pe loc

Împreună cu bătrânul Trogolo, care a murit pe loc, la bordul maşinii Lancia se mai afla o româncă. Este vorba despre Caterina Radion, în vârstă de 62 de ani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit quotidianocanavese.it, românca fost grav rănită, fiind transportată cu elicopterul, în stare critică, la spitalul Cto din Torino. 

La volanul Fiat-ului se afla un tânăr de 33 de ani care a suferit și el răni, dar mai puțin grave.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, aceştia urmând să afle de ce bătrânul de 96 de ani nu a acordat prioritate în intersecție. 

Carabinierii nu exclud nici varianta potrivit căreia bărbatului i s-a făcut în timp ce conducea, lucru care ar fi dus la provocarea tragediei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Româncă băgată în comă de un şofer de 96 de ani, într-un groaznic accident în Italia. Bătrânul a murit pe loc (Video)