Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Primele imagini de la accidentul de taxi mortal de la Redea! Maşina s-a făcut praf după impactul devastator cu un stâlp (Video)

Imapact devastator în această după-amiază pe DJ 542, în comuna Redea, Olt. Un taxi s-a transformat într-un morman de fiare, după ce s-a izbit de un stâlp. 

de Redactia Observator

la 15.05.2018 , 15:58

Accident groaznic în această după-amiază pe DJ 542, în comuna Redea, Olt. Un taxi s-a transformat într-un morman de fiare, după ce s-a izbit de un stâlp. 

Bilanţul accidentului este tragic. Trei oameni au murit şi doi au fost răniţi.

Imaginile după accident sunt înfiorătoare. În urma impactului extrem de violent cu stâlpul de pe marginea drumului, maşina s-a facut praf. 

Articolul continuă după reclamă

Reaminim că trei oameni au murit şi alţi doi au fost răniţi, după ce maşina în care se aflau, un taxi, s-a izbit de un stâlp. Tragedia a avut loc în această după-amiză, pe DJ 542, în comuna Redea. 

Persoanele rănite sunt un băieţel de 12 ani, care a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat la Craiova, şi o femeie de 49 de ani, care a fost preluată de un echipaj SAJ, conștientă, şi transportată la Spitalul Caracal.

Băieţelul de află în stare foarte gravă.

Cercetările continuă la faţa locului pentru a se stabili care au fost cauzele care au dus la producerea accidentului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Primele imagini de la accidentul de taxi mortal de la Redea! Maşina s-a făcut praf după impactul devastator cu un stâlp (Video)