Antena Meniu Search
x

Video Primele imagini cu gălăţeanul care şi-a ucis brutal iubita, imediat după comiterea faptei. E căutat de 6 zile: "Fiind cioban, a trăit în câmp"

E alertă în Galaţi. Un criminal umblă liber pe străzi. De şase zile, poliţiştii caută un bărbat de 52 de ani care şi-a omorât partenera cu brutalitate, din gelozie, şi a abandonat-o într-o baltă de sânge. La căutări, participă inclusiv câini de urmă. Azi au apărut şi primele imagini cu fugarul, la câteva minute după crimă.

de Adrian Obreja

la 01.11.2023, 20:08

Vezi și

Crima a avut loc în satul Cotoroaia, la o oră şi jumătate distanţă de Galaţi.

Camerele de supraveghere ale şcolii din localitate l-au surprins pe bărbat cum a fugit, imediat după ce şi-a omorât partenera. Pe imagini se vede cum aleargă prin spatele casei, sare gardul şi ajunge pe terenul de sport. Când ajunge în faţa şcolii, individul merge încet, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Iese pe poartă şi îşi vede liniştit de drum.

Un vecin a fost cel care a auzit ţipetele de groază ale femeii atacate şi a sunat la 112. Victima de 46 de ani a fost găsită cu capul zdrobit, lângă casă. Urmele măcelului se mai văd şi la şase zile de la crimă.

Procurorii spun că arma crimei ar fi o bâtă metalică

Pe acelaşi subiect

"Erau nişte persoane care nu se certau, trăiau în concubinaj, un concubinaj oarecum fericit. Nu se certau. Ea nu stătea tot timpul acasă, mai pleca, venea din nou."

Daniel Cotoranu, primarul comunei Cerţeşti: Era om liniştit. Nu l-am auzit cu altercaţii. În schimb, băutura, toamna, i-a minţile la mulţi. Îi plăcea băutura, dar nu cu violenţe.

Procurorii spun că arma crimei ar fi o bâtă metalică. Bărbatul de 52 de ani e căutat de vineri în toată comuna, inclusiv cu câini de urmă. 50 de poliţişti şi voluntari sunt pe urmele lui.

 Adrian Obreja, reporter Observator: De jur împrejurul pădurilor mai multe echipaje de poliţie îl caută pe suspect. În acelaşi timp, sunt zeci de poliţişti şi criminalişti care caută în înteriorul pădurii. 

Poliţiştii au descoperit un adăpost improvizat unde criminalul ar fi stat ascuns

Emil Duda, viceprimarul comunei Cerţeşti: Poate să se hrănească cu cu găsete prin pădure. Cred că de asta nu a ieşit până acum din ascunzătoate. Fiind cioban, a trăit în câmp.

Ovidiu Gheorghe Zaharia, procuror: Acesta s-ar sustrage şi s-ar afla undeva în extravilanul localităţii sau în apropiere. Şi s-ar fi găsit urme care se pare că ar fi fost lăsate de acesta la un depozit improvizat.

Procurorii spun că bărbatul ar fi fost sub influenţa băuturilor alcoolice şi ar fi fost gelos. Dacă va fi prins, fugarul riscă până la 20 de ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Primele imagini cu gălăţeanul care şi-a ucis brutal iubita, imediat după comiterea faptei. E căutat de 6 zile: "Fiind cioban, a trăit în câmp"