Antena Meniu Search
x

PRIMELE IMAGINI cu presupuşii autori ai ATACULUI ARMAT din Timişoara. Ce au surprins camerele de supraveghere

Poliţia din Timişoara a intrat în posesia imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din blocul lui Fatid Jamil, vărul omului de afaceri sirian Zaher Iskandarani, care aseară a fost ținta unui atac armat.

Poliţia din Timişoara a intrat în posesia imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din blocul lui Fatid Jamil, vărul omului de afaceri sirian Zaher Iskandarani, care aseară a fost ținta unui atac armat.

Poliţia din Timişoara a intrat în posesia imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din blocul lui Fatid Jamil, vărul omului de afaceri sirian Zaher Iskandarani, care aseară a fost ținta unui atac armat. Bărbatul tocmai ieşise de la sala de sport şi se urcase în maşina sa, un BMW X6, când au început împuşcăturile. 

Două gloanţe au străpuns portiera din stanga spate, iar un al treilea geamul şoferului.

Fatid Jamil a reuşit să se adăpostească într-o benzinărie de unde a sunat la 112, la faţa locului ajungând mai multe echipaje de poliţişti. 

Pe acelaşi subiect

Vărul lui Iskandarani a fost rănit la o mână şi a fost transportat la Spitalul Municipal Timişoara, fiind supus unei intervenţii chirurgicale. Medicii spun că un glonţ l-a nimerit în degetul inelar de la mâna stângă.

"Când am auzit prima pocnitură nici nu mi-am dat seama ce se întâmplă. S-au mai tras două focuri de armă care au lovit în portiera mașinii. A vrut să tragă în cap când a tras în geamul din față, dar din cauza foliei și a întunericului nu cred că a văzut bine. Am avut noroc. Erau una sau două persoane. Cel care a tras era pe jos. În apropiere este o alee întunecată. Am spus și anchetatorilor că singurii pe care îi bănuiesc sunt Zaher Iskandarani și fiul lui, Rami. Am cu aceștia procese”, a declarat Fatid Jamil pentru presa locală.

Sirianul susține că totul a fost un plan bine pregătit și că și-a dat seama după atac că asasinarea sa era pregătită de fapt încă din noaptea de Revelion. 

"Chiar ieri dimineață a venit cel care se ocupă cu camerele de supraveghere din blocul unde stau, pentru că nu mai mergeau. Când ne-am uitat pe înregistrare, am văzut că au fost tăiate cablurile. 

Au venit doi indivizi în noaptea de Revelion, pe la 23.15, se vede clar că sunt străini și pe imagini se vede cum taie cablurile de la toate camerele de supraveghere. Norocul meu a fost că am ajuns acasă după ora 22.00 și nu am mai ieșit", a povestit sirianul. 

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se văd figurile a doi bărbați. Aceştia se uită la cutiile poștale, pentru a se asigura că acolo locuiește persoana pe care o caută. Poliția a intrat în posesia imaginilor și se fac cercetări pentru identificarea suspecților.

Anchetatorii afirmă că Fatid Jamil locuieşte într-un apartament din Timişoara, unde în anul 1994 a avut loc o crimă, un sirian fiind ucis cu o sabie. Anchetatorii au stabilit atunci că autorul crimei este Maker Iskandarani, unul dintre fraţii lui Zaher Iskandarani, care a dispărut din ţară imediat după comiterea crimei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » PRIMELE IMAGINI cu presupuşii autori ai ATACULUI ARMAT din Timişoara. Ce au surprins camerele de supraveghere