Antena Meniu Search
x

Primele imagini de la tragedia din Mărăcineni. Un tânăr s-a spânzurat de balustrada podului (Video)

Primele imagini de la tragedia din Mărăcineni, acolo unde un tânăr a fost găsit spânzurat de balustrada metalică a podului, în această dimineaţă. 

de Redactia Observator

la 14.05.2019, 08:46

Primele imagini de la tragedia din Mărăcineni. Un tânăr s-a spânzurat de balustrada podului Vezi și

Primele imagini de la tragedia din Mărăcineni, acolo unde un tânăr a fost găsit spânzurat de balustrada metalică a podului, în această dimineaţă. 

Trupul fără viaţă al tânărului a fost zărit de un trecător atârnând sub podul metalic, foarte aproape de locul în care, acum mai bine de o lună, un alt bărbat și-a pus capăt zilelor.

Anchetatorii sunt la fața locului. Un echipaj de la ISU a început coborârea cadavrului, care s-ar părea că atârnă de ore în ștreang, scrie reporterbuzoian.ro.

Imagini de la Mărăcineni, tânăr spânzurat de pod

Pe acelaşi subiect

Tânărul spânzurat la Mărăcineni are până în 30 de ani.

La începutul lunii aprilie, Otto Heinz, un om de afaceri austriac s-a spânzurat cu o frânghie de șase metri sub podul de la Mărăcineni. 

Bărbatul a legat funia de balustrada podului, și-a pus lațul de gât și a sărit în gol. Austricul lăsase şi un bilet de adio.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Primele imagini de la tragedia din Mărăcineni. Un tânăr s-a spânzurat de balustrada podului (Video)