Antena Meniu Search
x

Primul mesaj al trupei Coldplay după concert. Babasha va urca şi în a doua seară de spectacol cu ei pe scenă

Formaţia Coldplay, care a susţinut miercuri primul concert la Bucureşti, a publicat pe Instagram imagini şi videoclipuri de la show.

de Redactia Observator

la 13.06.2024 , 14:47

Pe contul de Instagram al trupei a fost publicată o fotografie de la concert, alb-negru, cu mesajul" Mulţumesc, România", urmat de trei inimi în culorile drapelului.

„Încă o premieră pentru noi astăzi... un debut mult aşteptat în România şi în Bucureşti. Este minunat să fim în sfârşit aici, ne-am bucurat de o primire foarte călduroasă şi abia aşteptăm să începem... W. X”, au scris cei de la Coldplay înaintea primului concert. 

Aseară, evenimentul trupei britanice a adus, în mod cu totul neaşteptat, minute întregi de huiduieli din partea celor 50 de mii de spectatori. Reacţiile au fost stârnite de prezenţa pe scenă a ...unui cântăreţ de manele. Babasha, un tânăr de 22 de ani, invitat chiar de Chris Martin, solistul trupei Coldplay, a cântat cea mai nouă piesă a sa... locul 1 în trendingul Youtube România. 

Articolul continuă după reclamă

Babasha va performa şi în a doua seară de concert

Aproximativ 50.000 de fani au fost la cocnertul de miercuri din cadrul Music Of The Spheres World Tour al trupei Coldplay şi alţi 50.000 sunt aşteptaţi joi seară.

Controversatul cântăreţ de manele Babasha a declarat, într-un videoclip pe Instagram, că urmează să cânte şi în această seară alături de Chris Martin. Coldplay, înfiinţată în 1996, este una dintre cele mai de succes trupe ale noului mileniu şi este alcătuită din Chris Martin, Jon Buckland, Guy Berryman şi Will Champion. Grupul britanic a lansat şapte albume de studio, care au fost vândute în peste 80 de milioane de copii pe plan mondial. Formaţia a câştigat numeroase premii, între care şapte trofee Grammy. Viitorul album al trupei, „Moon Music”, va fi lansat anul acesta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Aţi folosit aerul condiţionat zilnic în ultima perioadă?
Observator » Evenimente » Primul mesaj al trupei Coldplay după concert. Babasha va urca şi în a doua seară de spectacol cu ei pe scenă