Antena Meniu Search
x

Video SURSE: Artiştii Coldplay, supăraţi şi dezamăgiţi după ce o parte a publicului l-a huiduit pe Babasha, la concert

Pe cât de electrizant, pe atât de controversat. Aşa ar putea fi descris cel mai aşteptat concert al anului, susţinut de trupa Coldplay.  Aseară, evenimentul trupei britanice a adus, în mod cu totul neaşteptat, minute întregi de huiduieli din partea celor 50 de mii de spectatori. Reacţiile au fost stârnite de prezenţa pe scenă a ...unui cântăreţ de manele. Babasha, un tânăr de 22 de ani, invitat chiar de Chris Martin, solistul trupei Coldplay, a cântat cea mai nouă piesă a sa... locul 1 în trendingul Youtube România. Potrivit surselor Observator, artistii nu au primit deloc bine ce s-a întâmplat şi au considerat gestul ca fiind rasist. 

de Redactia Observator

la 13.06.2024 , 13:44

De la ovaţiuni, fanii formaţiei britanice Coldplay au trecut la huiduieli... Babasha, un tânăr muzician român, nu a fost pe placul lor, deşi cea mai nouă melodie a lui este în trending pe YouTube. 

"Mă aşteptau să fie păreri împărţite, dar nu mă aşteptam să fie aşa de rău. Cei de la Coldplay au vrut să facă un moment cu un artist român cu un artist român . Ei s-au uitat în topurile muzicale şi m-au văzut pe mine. Ei personal au contactat impresarii mei. Maneaua este rău famată doar din cauza rasismului, nu din cauza muzicii. Străinii ne apreciază, doar românii nu ne apreciază", a răspuns artistul pe reţelele sociale după concert.

Mai mulţi artişti l-au susţinut pe Babasha

Vezi și

Lucrurile au stat exact aşa pentru cei din public, iar momentul a creat un val de reacţii dure nu doar pe Arena Naţională, ci şi în mediul online.

Pe acelaşi subiect

Adrian Despot a reacţionat pe pagina lui de Facebook. Solistul trupei Viţa de Vie a apreciat că tânărul de 22 de ani a reuşit să cânte în faţa unui stadion care l-a huiduit. În ciuda momentului controversat, spectatorii au trecut repede peste dezamăgire şi, odată reveniţi cei de la Coldplay pe scenă, au revenit la sentimente ... magice. 

"Extraordinar a fost, mai puţin momentul în care a intrat artistul de muzică balcanică şi a fost huiduit. Mi se pare lipsă crasă de respect din partea publicului", a comentat unul dintre spectatori.

Peste 50 de mii de oameni au fost prezenți miercuri seară la concert. Ca o ironie faţă de reacţia fanilor români, întregul turneu mondial e dedicat toleranței, comunităților marginalizate şi protejării planetei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Ați avut probleme cu asigurarea locuinței când ați cerut despăgubiri după un incident?
Observator » Evenimente » SURSE: Artiştii Coldplay, supăraţi şi dezamăgiţi după ce o parte a publicului l-a huiduit pe Babasha, la concert