Antena Meniu Search
x

Primul metru de autostradă din Bucovina, inaugurat în prezenţa a mii de oameni

Primul metru de autostradă din Bucovina a fost inaugurat, astăzi, în prezenţa a mii de oameni, în zona localităţii Cumpărătura, judeţul Suceava.

de Redactia Observator

la 15.03.2019, 15:39

Vezi și

Primul metru de autostradă din Bucovina a fost inaugurat, astăzi, în prezenţa a mii de oameni, în zona localităţii Cumpărătura, judeţul Suceava.

Inaugurarea metrului de autostradă, construit de afaceristul Ştefan Mandachi, este parte a protestului #Şîeu, prin care omul de afaceri cere autorităţilor construirea unei autostrăzi care să lege Moldova de restul ţării.

Mesajul transmis de afacerist s-a viralizat în scurt timp, iar astăzi, la ora 15.00, timp de 15 minute, zeci de mii de români au protestat prin suspendarea activităţii.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În marile oraşe, traficul rutier a fost blocat în cele 15 minute de protest, în timp ce unii dintre protestatari au recurs şi alte modalităţi de protest: au traversat continuu străzile, au blocat sensurile giratorii sau au închis restaurante.

Primul metru de autostradă din Bucovina a fost inaugurat în prezenţa a mii de oameni care au venit din toată ţara în localitatea Cumpărătura din judeţul Suceava.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Primul metru de autostradă din Bucovina, inaugurat în prezenţa a mii de oameni