Antena Meniu Search
x

Video Prin frig şi zăpadă, cu bagajele după ei. Chin pentru pasagerii unui tren CFR care s-a stricat la Periş, pe ruta Bucureşti - Braşov

Probleme în lanţ pe calea ferată. Sute de pasageri dintr-un tren CFR Bucureşti - Braşov au fost nevoiţi să coboare din vagoane pentru că s-a stricat locomotiva la Periş, la 30 de kilometri de Capitală. Oamenii au mers prin frig şi ninsoare, cu bagajele după ei, ca să aştepte altă garnitură. Aceasta a sosit cu întârziere, după ce o persoană a fost lovită de tren chiar la intrarea în gara Periş. 

de Redactia Observator

la 12.01.2024, 22:15

Vezi și

Trei trenuri au staţionat, vineri seară, în zona Periş, judeţul Ilfov, două dintre ele din cauza unor probleme tehice care au dus la la lipsa de tensiune în firul de contact. Pasagerii au stat în grig, iar în zonă ninge. A treia garnitură a lovit un pieton.

”Trenul R 3027 Bucureşti-Braşov îşi va relua circulaţia în cel mai scurt timp în condiţii de siguranţă cu o altă locomotivă sosită de la Chitila. Alimentarea cu energie electrică a firului de contact a fost reluată, iar R 3028 Braşov – Bucureşti Nord aşteaptă plecarea lui IR 1574 Galaţi – Bucureşti Nord care staţionează la ieşire din Periş”, au transmis oficialii CFR. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Prin frig şi zăpadă, cu bagajele după ei. Chin pentru pasagerii unui tren CFR care s-a stricat la Periş, pe ruta Bucureşti - Braşov