Antena Meniu Search
x

Video Proba crucială care îi va ajuta pe anchetatori să deslușească misterul morţii femeii găsite în lada patului, într-un apartament din Sectorul 4

Poliţiştii nu au elucidat încă omorul deosebit de grav din sectorul 4 al Capitalei. Un criminal umblă liber de mai bine de o lună. Bărbatul şi-ar fi omorât iubita cu care locuia în chirie şi a băgat-o în lada patului, într-un sac de plastic. Grozăvia a fost descoperită abia sâmbătă, când proprietarul apartamentului a intrat în locuinţă. Principalul suspect este căutat.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 05.06.2023, 14:28

Vezi și

E a treia zi de când poliţiştii au descoperit trupul femeii în apartamentul din sectorul 4. Vorbim aşadar de o anchetă complexă care este în plină desfăşurare. Poliţiştii încearcă să afle cu exactitate în locuinţa din strada Gorneşti. Între timp, partenerul femeii este de negăsit, şi potrivit unor surse, acesta ar fi fugit din ţară.

Vorbim despre bărbatul cu care femeia se mutase în chirie în acest apartament şi ar fi principalul suspect pe care procurorii l-ar avea în vizor. Câţiva dintre locatari au fost deja audiaţi de poliţişti, dar nu au putut oferi prea multe detalii deoarece nu-i cunoşteau prea bine pe cei doi. O probă importantă rămân rezultatele necropsiei care îi vor ajuta pe anchetatori să stabilească cu exactitate în urmă cu cât timp s-a produs incidentul, precum şi modul în care şi-a pierdut viaţa femeia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Proba crucială care îi va ajuta pe anchetatori să deslușească misterul morţii femeii găsite în lada patului, într-un apartament din Sectorul 4