Antena Meniu Search
x

Video Probleme în lanţ pe calea ferată: O locomotivă a luat foc în gara din Sinaia, iar o alta s-a răsturnat în Hunedoara

Zi cu probleme pe calea ferată, ieri. În Hunedoara, o locomotivă s-a răsturnat, mecanicul fiind azvârlit pe geam în momentul impactului. Bărbatul de 64 de ani a fost transportat la spital cu multiple răni. Iar în Gara Sinaia, călătorii dintr-un tren s-au dat jos de urgenţă după ce un incendiu a pornit la motorul locomotivei. 

de Redactia Observator

la 27.05.2022, 08:26

Vezi și

Este vorba despre mecanicul de locomotivă, un bărbat de 64 de ani, care a fost azvârlit pe geamul locomotivei, suferind mai multe răni. Când au ajuns medicii la el, bărbatul era conştient şi cooperant. Rănitul a fost transportat la UPU Petroșani pentru îngrijiri medicale. 

Călin Dumitrescu, purtător cuvânt SAJ Hunedoara: Pacientul prezenta un traumatism cranio-facial, multiple plăgi-contuze la nivel frontal şi multiple escoriaţii la nivelul feţei şi membrelor.

Locomotiva care aparţine unui operator privat, circula de la Bănița spre Crivadia. După incident, traficul între Petroşani-Simeria a fost oprit câteva ore pentru a facilita accesul echipelor de intervenție.

Roxana Mateiut, ISU Hunedoara: Nouă persoane din Petroșani și alte două din Bănița au fost preluate și transportate cu microbuzele pompierilor militari către stația Baru.

Pe acelaşi subiect

După ora 20.00 s-a reluat circulaţia feroviară pe o linie.

Şi, tot ieri, un tren de persoane, care mergea în direcția București Nord- Brașov, a luat foc în Gara Sinaia.

Mecanic locomotivă: Un mic incident, a luat foc. S-a supraîncălzit motorul.

În tren se aflau 30 de persoane, 28 adulţi şi doi copii, care au reuşit să coboare la timp din garnitură, ducându-se în sala de aşteptare. Un bărbat de 32 de ani, care a încercat sa stingă incendiul, s-a rănit la o mână. Din fericire, incendiul a fost lichidat foarte repede.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Probleme în lanţ pe calea ferată: O locomotivă a luat foc în gara din Sinaia, iar o alta s-a răsturnat în Hunedoara