Antena Meniu Search
x

ÎNGROPATĂ MIREASĂ. Probleme pentru anchetatori în cazul morţii Andradei, medicinista care s-a ZDROBIT de caldarâm după ce a căzut de la etaj, în Oradea

Săptămâna trecută, părinţii Andradei Puţina, tânăra în vârstă de 21 de ani care s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc din Oradea, au ridicat sicriul cu trupul neînsufleţit. Fata a fost înmormântată acasă, la Zalău. În rochie de mireasă. 

Săptămâna trecută, părinţii Andradei Puţina, tânăra în vârstă de 21 de ani care s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc din Oradea, au ridicat sicriul cu trupul neînsufleţit. Fata a fost înmormântată acasă, la Zalău. În rochie de mireasă. 

Şi, ca cum durerea pierderii unicului lor copil nu ar fi fost de ajuns, bănuielile că Andrada s-ar fi sinucis le-au creat probleme părinţilor tinerei, preotul chemat să oficieze slujba de înhumare fiind înduplecat cu greu să le înmormânteze copilul, scrie BIHOREANUL.

Întrebări fără răspuns

Sfârşitul tragic al Andradei Puţina, studenta medicinistă căzută de la etajul patru al unui bloc din centrul Oradiei, este departe de a fi elucidat. Iniţial, procurorii au crezut că tânăra s-a sinucis aruncându-se pe geamul apartamentului în care stătea cu chirie.

Această ipoteză, a sinuciderii, a fost favorizată oarecum şi de declaraţia dată de iubitul Andradei. Valentin Lăpuşcă, în vârstă de 33 ani, originar din Deva, web-designer şi organizator de evenimente, se afla în acea dimineaţă în apartamentul închiriat de ea, fiind de altfel cel care a şi anunţat incidentul printr-un apel la 112.

Interogat de poliţişti, Lăpuşcă le-a spus că petrecuseră noaptea într-un club, iar după ce au ajuns acasă tânăra şi-ar fi dat seama că nu mai are telefonul mobil. Asta ar fi speriat-o atât de tare încât i-ar fi spus că dispariţia mobilului însemna finalul carierei ei de medic, încă neîncepute. Deşi ciudată, tânărul n-a dat atenţie afirmaţiei. Apoi, fără să spună nimic, îmbrăcată doar în lenjerie intimă, fata s-ar fi urcat pe pervazul ferestrei, de unde a căzut în gol.

Cercetările făcute la faţa locului de criminalişti contrazic însă varianta sinuciderii, conturând o nouă posibilă explicaţie, scriu cei de la BIHOREANUL

Faptul că tânăra a căzut pe spate şi foarte aproape de peretele blocului indică faptul că nu se aruncase în gol, ci ar fi fost, pur şi simplu, un accident.

Determinat, probabil, de consumul de alcool.

Potrivit BIHOREANUL, medicii legişti şi-au finalizat raportul de specialitate, care arată că în dimineaţa tragediei fata avea o alcoolemie de peste 1 la mie în sânge.

Drept urmare, ancheta continuă, luându-se în considerare o nouă pistă, şi anume că fata a fost, pur şi simplu, victima unui accident.

Ce mai puteţi citi pe OBSERVATOR.TV

O întreagă familie, SPULBERATĂ într-un CUMPLIT ACCIDENT, în Vrancea! Un băieţel de 4 ani a MURIT, părinţii şi surorile sunt ÎN STARE CRITICĂ. Maşina a luat foc după impact (IMAGINI DRAMATICE)​

Tragedie aviatică! Un avion s-a prăbuşit în urmă cu puţin timp. Sunt cel puţin 16 morţi (VIDEO)​

CAZ ŞOCANT la Vaslui! Avea dureri groaznice de cap şi corpul pe jumătate amorţit, dar medicii i-au făcut o CLISMĂ şi au trimis-o acasă. Dupã 15 minute, a căzut pe stradă şi a fãcut ATAC CEREBRAL!​

PREMONIŢIA TERIBILĂ a lui Ciprian, TATĂL EROU, fost jandarm, care şi-a dat viaţa, salvându-şi copiii de la înec: "Mi-a fost mereu teamă că voi pierde persoanele pe care le iubesc" (VIDEO)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » ÎNGROPATĂ MIREASĂ. Probleme pentru anchetatori în cazul morţii Andradei, medicinista care s-a ZDROBIT de caldarâm după ce a căzut de la etaj, în Oradea