Antena Meniu Search
x

Procuror din Oraviţa anchetat pentru hărţuire sexuală

Acuzaţii grave la adresa unui procuror din Oraviţa! O femeie susţine că acesta i-ar fi cerut favoruri sexuale pentru a-i gestiona cum trebuie dosarul.

Vezi și

Acuzaţii grave la adresa unui procuror din Oraviţa! O femeie susţine că acesta i-ar fi cerut favoruri sexuale pentru a-i gestiona cum trebuie dosarul. Are şi înregistrări cu propunerile indecente. Procurorul însă neagă totul şi spune că e vorba de un fals informatic. Chiar şi aşa, împotriva bărbatului s-a dispus o achetă internă.

Este înregistrarea care stă la baza unei plângeri penale împotriva procurorului George Bucurică, din Oraviţa. Monica Bojin l-a cunoscut pe bărbat anul trecut. Era procurorul care gestiona un dosar în care tânăra figura ca parte vătămată. Acesta a asigurat-o că o va ajuta. Dar mai întâi i-a cerut o întâlnire.

La a doua întâlnire, procurorul ar fi devenit şi mai insistent. I-a făcut tinerei o propunere directă.

Informaţii despre şeful femeii, care ar fi un rival în dragoste de-al procurorului, dar şi fratele primarului din Oraviţa.

Tânăra, care a înregistrat convorbirile cu procurorul, a dat totul în vileag la emisiunea Sinteza Zilei. Confruntat cu dovezile, procurorul a negat totul.

Procurorul spune că există multe persoane în Oraviţa care îi vor răul şi care au mai lansat acuzaţii care s-au dovedit a fi false la adresa sa şi în trecut. Chiar şi aşa, cazul a intrat în atenţia Procurorului General. Acesta a dispus, azi, o anchetă în cazul lui George Bucurică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Procuror din Oraviţa anchetat pentru hărţuire sexuală