Antena Meniu Search
x

Fost procuror, prins după ce a reuşit să păcălească mai multe luni anchetatorii

Caz incredibil! O fabrică de bani a fost găsită în apartamentul unui fost procuror din Craiova. Poliţiştii l-au prins în flagrant, în timp ce arunca pe piaţă bani falsi. De luni bune, bărbatul fugea de anchetatori.

de Redactia Observator

la 12.12.2019, 20:27

Vezi și

Caz incredibil! O fabrică de bani a fost găsită în apartamentul unui fost procuror din Craiova. Poliţiştii l-au prins în flagrant, în timp ce arunca pe piaţă bani falsi. De luni bune, bărbatul fugea de anchetatori. Era condamnat pentru zeci de infracţiuni de înşelăciune şi delapidare. Făcuse o avere din vânzarea unor iluzii. Promitea case pe bani puţini. 

Mihai Drăgoi a fost imobilizat şi încătuşat într-o piaţă din Iaşi, în timpul unui flagrant organizat de ofiţerii de la Combaterea Crimei Organizate. Fostul procuror în vârstă de 44 de ani plătise mai multe produse cu bani falşi. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ancheta a stabilit că bărbatul care a instrumentat zeci de dosare se transformase într-un infractor profesionist. Avea o strategie clară. Fără un domiciliu stabil, bărbatul se muta dintr-un oraş în altul, unde îşi închiria mai multe apartamente. 

Într-unul dintre ele, anchetatorii au găsit o fabrică de bani, cu aparatura necesară. Avea în casă, la momentul percheziţiilor, 1200 de banconote false. 

Pelerinajul prin întreaga ţară a început în urmă cu zece luni, când judecătorii din Craiova l-au dat în urmărire naţională. Fusese condamnat pentru nu mai puţin de 29 de infracţiuni comise pe vremea când era judecător executor. 

Promitea oamenilor case la preţuri mai mici decât cele de pe piaţă, în schimbul unui comision de câteva mii de euro. 

Clienţii au rămas şi fără bani, şi fără case. Când a fugit din Craiova, fostul anchetator avea asupra lui 1 milion 700 de mii de euro. Pentru că au găsit pe biroul lui o procură pe care scria Grecia, foştii săi colegi au crezut că a fugit din ţară. Abia astăzi, bărbatul a fost arestat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Fost procuror, prins după ce a reuşit să păcălească mai multe luni anchetatorii