Antena Meniu Search
x

Video Procurori: Fetele traficate de Alex Bodi ar fi fost bătute și băgate cu capul în apă, ca-n filme

Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu a fost trimis în arest pentru proxenetism şi şantaj. Procurorii dezvăluie că Alex Bodi şi-ar fi obligat inclusiv una din fostele soţii să se prostitueze. Membrii grupării din care făcea parte sunt acuzaţi că băteau, drogau şi violau fete, apoi le obligau să se prostitueze în alte ţări. Li se spunea "şeicii" datorită maşinilor de lux pe care le conduceau.

de Redactia Observator

la 13.11.2020, 22:37

Vezi și
  • Procurorii spun că au la dosar inclusiv declaraţiile fetelor traficate
  • Referatul de arestare arată că Bodi a intrat într-o reţea de trafic de persoane în 2014

O viaţă de şeic. Este imaginea clădită de Alex Bodi în ultimii ani, în spatele căreia procurorii au descoperit portertul unui proxenet.

Referatul de arestare arată că bărbatul a intrat într-o reţea de trafic de carne vie în 2014. De atunci, ar fi obligat mai multe tinere să se prostitueze în cluburile de noapte din Germania. Bodi le cerea inclusiv taxe de protecţie victimelor şi le reproşa la telefon că nu fac suficienţi bani.

Referat propunere de arestare - "Prin abuz de autoritate și profitând de starea ei de naivitate, inculpatul B.A.N. (n.r.: Bodi) a recrutat-o pe victimă, a transportat-o în Germania și a exploatat-o sexual. (...) A amenințat-o cu acte de violență, în scopul de a dobândi în mod injust o taxă de protecție de 5000 de euro"

Timp de doi ani, Bodi şi-ar fi obligat inclusiv fosta soţie să se prostitueze în Germania, mai scriu procurorii DIICOT. Cei doi au un copil împreună. În 2018, cei doi au divorţat. În acelaşi an, Bodi a început o relaţie cu Bianca Drăguşanu.

Bărbatul era mâna dreapta a unui cunoscut interlop - Adrian Tâmplaru, fost locotentent al lui Ion Clămparu, liderul uneia dintre cele mai mari reţele de proxenetism din Europa. Tâmplaru racola tinere pe reţelele de socializare încă de când era închis la Penitenciarul Craiova. Le ademenea prin metoda "loverboy" sau cu promisiunea unui loc de muncă avantajos. Victimele erau sechestrate, drogate, bătute şi ameninţate cu moartea.

Referat propunere de arestare - "Persoana vătămată a fost legată și obligată să întrețină relații sexuale cu cei trei. Unul dintre suspecţi a dezlegat-o și a lovit-o cu pumnii până a leșinat, după care a dus-o în baie și a băgat-o cu capul în vasul de toaletă. Un alt bărbat a umplut cada, iar suspectul a băgat-o cu capul în apă, ținând-o un timp, după care a amenințat-o cu moartea și cu acte de violență asupra membrilor familiei"

Procurorii spun că au la dosar inclusiv declaraţiile fetelor traficate. Printre persoanele care l-au denunţat pe Alex Bodi este şi fosta soţie. Pus în faţa dovezilor, bărbatul i-a sfidat pe procurori şi a refuzat să dea o declaraţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Procurori: Fetele traficate de Alex Bodi ar fi fost bătute și băgate cu capul în apă, ca-n filme