Antena Meniu Search
x

Procurorii pregătesc noi acuzaţii pentru Călin Donca. Vila şi parcul fotovoltaic din care s-a îmbogăţit ar fi fost ridicate ilegal

Călin Donca a fost dus ieri la vila sa din Săcele pentru percheziţii. Afaceristul a fost arestat preventiv 30 de zile pentru evaziune fiscală şi înşelăciune cu criptomonede. Însă, procurorii ar putea mări lista acuzaţiilor. Milionarul ar avea şi mai multe construcţii ridicate ilegal. 

de Redactia Observator

la 22.09.2023, 07:56

Călin Donca a fost dus ieri la vila sa din Săcele pentru percheziţii.

Călin Donca a fost scos ieri din spatele gratiilor şi dus la acasă pentru percheziţii. Pe durata cercetărilor milionarul a aşteptat în maşină. Iar tocmai afacerea cu panouri fotovoltaice, din care s-a îmbogăţit, ar putea să-i pună beţe-n roate. 

Virgil Popa: primar Săcele: "Pentru a se racorda este nevoie de document de autorizare, de construire. 

Reporter: "Are Călin Donca acest document?"

Virgil Popa: primar Săcele: "Nu-l are. Are doar acel certificat de urbanism. Eliberat în data de 7 august 2023."

Pe acelaşi subiect

Milionar cu datorii la primărie

Chiar dacă pe reţelele de socializare, Donca are mii de urmăritori, în ochii apropiaţilor nu e foarte bine văzut. "Eu personal nu aş vrea să am de-a face cu un individ de genul acesta. Individul acesta Călin Donca e un escroc de talie înaltă. Înainte de asta a mai escrocat nişte firme, nişte italieni", explică unul dintre aceştia.

Vecin: "Fiind aici vecini, din una în alta. El s-a folosit de tot ce a putut, inclusiv de copii, familie ca să pozeze şi să pară un exemplu, un model." 

Chiar dacă în conturi are milioane de euro, în oraş este datornic."Are datorii şi aici la primărie. Nu a plătit nici femeia care îi făcea curat şi avea grijă de copii", susţine un apropiat. 

Virgil Popa: primar Săcele: "Are o casă destul de mare, care a fost din oficiu impozitată, pentru că el nu a declarat acel imobil. La ora actuală figurează cu restanţe, cu debite la primăria Săcele. Undeva la aproximativ 5.500 de lei."

Călin Donca a fost arestat preventiv 30 de zile pentru evaziune fiscală şi înşelăciune cu criptomonede.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Procurorii pregătesc noi acuzaţii pentru Călin Donca. Vila şi parcul fotovoltaic din care s-a îmbogăţit ar fi fost ridicate ilegal