Antena Meniu Search
x

Motivul pentru care un elev de 14 ani şi-a lovit profesoara, la o şcoală din Miercurea Ciuc

O profesoară din Miercurea Ciuc a fost îmbrâncită şi lovită de un elev de 14 ani, chiar în timpul orei. Femeia a reuşit să se apere.

Vezi și

O profesoară din Miercurea Ciuc a fost îmbrâncită şi lovită de un elev de 14 ani, chiar în timpul orei. Femeia a reuşit să se apere doar după ce şi-a transformat catalogul în scut. Şi, chiar dacă elevul nu poate răspunde penal pentru faptele sale, poliţiştii au deschis un dosar de cercetare.

Motivul agresiunii e scandalos, la fel ca şi fapta. Elevul de clasa a şaptea ar fi fost deranjat de faptul că profesoara le-a făcut tuturor observaţie să facă linişte. Băiatul nu a stat pe gânduri şi a reacţionat extrem de agresiv.

Femeia s-a apărat cu catalogul şi, în ploaia de lovituri şi îmbrânceli, s-a lovit cu spatele de perete. A apucat să sune la 112 să cheme poliţia şi ambulanţa.

Scena de violenţă s-a întâmplat în faţa celorlalţi elevi. Adolescentul nu este la prima abatere. Este un tânăr violent, care a mai agresat şi alţi colegi. Conducerea şcolii caută acum o metodă prin care elevul să răspundă pentru faptele sale.

Chiar dacă elevul are numai are 14 ani, poliţiştii cercetează acest caz.

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar sunt revoltaţi de incidentul cu profesoara şi spun că şi din lipsă de personal elevii nu sunt suficient consiliaţi. 

Scena de violenţă în şcoala din Miercurea Ciuc s-a întâmplat ieri, exact în ziua în care un elev de 16 ani din Teleorman a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce şi-a sechestrat şi lovit profesoara, tot în clasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Motivul pentru care un elev de 14 ani şi-a lovit profesoara, la o şcoală din Miercurea Ciuc