Antena Meniu Search
x

Un cunoscut profesor din Buzău a murit într-un taxi în timp ce se ducea la spital pentru a-şi face analizele

Scene şocante în traficul din Buzău. Un cunoscut profesor a murit într-un taxi în timp ce se ducea la spital pentru un control amănunţit.

Scene şocante în traficul din Buzău. Un cunoscut profesor a murit într-un taxi în timp ce se ducea la spital pentru un control amănunţit.

În vârstă de 82 de ani, profesorul de limba şi literatura română Mihai Luca a fost ajutat de mai mulţi prieteni pentru a ajunge la Spitalul Militar din Bucureşti.

Ieri, prietenii i-au pus la dispoziţie profesorului Luca un taxi pentru a ajunge în Capitală.

La Spitalul Militar, profesorul Mihai Luca urma să fie supus unor investigaţii medicale amănunţite, el având probleme grave de sănătate.

Pe acelaşi subiect

La scurt timp după ce s-a urcat în taxi, profesorul a început să se simtă rău şi a suferit un infarct.

Profesorul Mihai Luca a murit intr-un taxi in timp ce se ducea la spital

Taximetristul a sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului a ajuns un echipaj al Ambulanţei.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa cunoscutului profesor şi scriitor, notează reporterbuzoian.ro.

Trupul neînsufleţit al profesorului Mihai Luca a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Buzău pentru o expertiză care va stabili cauza exactă a morţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un cunoscut profesor din Buzău a murit într-un taxi în timp ce se ducea la spital pentru a-şi face analizele