Antena Meniu Search
x

Video Profesor de tehnologie, găsit mort într-o pădure din Botoșani. S-ar fi împușcat în piept cu o armă de vânătoare

Moarte misterioasă în Botoşani! Un profesor de tehnologie a fost găsit fără suflare într-o pădure, după ce şi-ar fi pus capăt zilelor. Vă avertizăm urmează informaţii cu un puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 14.09.2023, 08:25

Vezi și

Bărbatul de 51 de ani era profesor la Liceul Tehnologic Bucecea, locuia în Botoşani şi făcea naveta la liceu în fieacare dimineaţă. 

Ieri dimineaţă, profesorul nu a mai ajuns, însă, la ore.

Profesorul s-ar fi sinucis cu o armă de vânătoare

O colegă a acestuia, de la liceu, a fost cea care a văzut maşină bărbatului parcată la marginea pădurii şi a sunat la 112. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au descoperit trupul fără viaţă al bărbatului, iar sub el se afla o armă de vânătoare cu are s-ar fi sinucis. 

Arma îi aparținea, el fiind cunoscut vânător, având totodată și permis de port-armă. Bărbatul ar fi parcat mașina, a făcut câțiva pași prin pădure și s-ar fi împușcat în piept cu arma de vânătoare. 

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Profesor de tehnologie, găsit mort într-o pădure din Botoșani. S-ar fi împușcat în piept cu o armă de vânătoare