Antena Meniu Search
x

Profesor mort într-un liceu din Mehedinţi. Soţia l-a găsit fără suflare chiar în sala de sport a şcolii (Video)

Tragedie la Liceul pedagogic din Drobeta-Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, acolo unde un profesor de sport a fost găsit mort în sala de sport a şcolii.  

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 19.09.2019, 07:33

Profesorul Dan Tudor a fost găsit mort în sala de sport a liceului pedagogic din Drobeta Turnu-Severin
Profesor mort într-un liceu din Mehedinţi. Soţia l-a găsit fără suflare chiar în sala de sport a şcolii - Observator.tv

Tragedie la Liceul pedagogic din Drobeta-Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, acolo unde un profesor de sport a fost găsit mort în sala de sport a şcolii.  

Nenorocirea a avut loc aseară, iar cea care a făcut descoperirea macabră a fost chiar soţia profesorului de sport.

Colegii dascălului spun că bărbatul de 50 de ani era destul de retras și nu prea comunica, dar nu s-ar fi gândit că va recurge la un gest extrem. În trecut, profesorul ar fi mai încercat să încheie socotelile cu viaţa, însă de fiecare dată a fost oprit la timp.

"Despre profesorul Dan Tudor, nu pot să spun decât cuvinte frumoase. Într-adevăr era un coleg introvertit, dar extrem de devotat profesiei, un om care a relaționat corect cu colegii, un om care a adus rezultate unității de învățământ, la competițiile la care a participat cu elevii școlii.

Nu am identificat, la începutul acestui an școlar, suspiciuni cum că ar urma să se întâmple o astfel de tragedie. Nici față de profesorii de educație fizică nu și-a exprimat vreo nemulțumire. Știu că era apt din punct de vedere medical. La începutul acestui an școlar, a făcut analizele medicale și conform fișei, era apt", a declarat pentru Observator directorul Colegiului Național Pedagogic Ștefan Odobleja, Laura Butaru.

Soţia l-a găsit mort pe profesor în sala de sport a liceului

Femeia spune că, ieri după-amiază, profesorul a avut o oră liberă.

"A avut într-adevăr o fereastră în intervalul 15 - 16.00. Acolo, într-o perioadă scurtă de timp, a fost un alt coleg de-al nostru şi după plecarea a colegului nostru, în jurul orei 15:45, probabil că s-a întâmplat incidentul", a mai spus Butaru. 

Descoperirea macabră a fost făcută de soţia bărbatului. Văzând că nu ajunge acasă şi că nu răspunde nici la telefon, a mers la liceu să vadă ce se întâmplă. Atunci l-a descoperit pe profesor fără suflare şi a chemat imediat ambulanţa. 

Din păcate, medicii nu au mai putut să-l readucă la viaţă.

Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs tragedia. Bărbatul era căsătorit de mai mulți ani, dar nu avea copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Profesor mort într-un liceu din Mehedinţi. Soţia l-a găsit fără suflare chiar în sala de sport a şcolii (Video)