Antena Meniu Search
x

Programul Metrorex va fi modificat. Călătorii vor aştepta trenurile şi până la 10 minute, în orele de vârf

Programul metrourilor pe toate magistralele va suferi modificări din cauza numărului insuficient de trenuri furnizate de Alstom Transport S.A., informează Metrorex. În perioada următoare, intervalele de aşteptare ar putea ajunge chiar şi până la 10 minute în orele de vârf, relatează Mediafax.

de Redactia Observator

la 19.05.2023, 20:39

Vezi și

Metrorex anunță că va aplica operatorului de servicii de mentenanță, Alstom Transport S.A., toate sancțiunile legale și contractuale pentru situația creată pentru neîndeplinirea obligațiilor asumate conform prevederilor contractuale.

„Înțelegând disconfortul creat călătorilor, personalul Metrorex care organizează și supraveghează circulația trenurilor de metrou va lua măsuri operative pentru asigurarea unor intervale de succedare a trenurilor cât mai apropiate de graficele normale de circulație, în scopul limitării efectelor survenite ca urmare a acestei situații neplăcute. Pe această cale, Metrorex prezintă scuze călătorilor ce folosesc acest mijloc de transport și îi asigură că întreprinde demersuri permanente în vederea asigurării condițiilor optime de călătorie cu metroul”, informează Metrorex.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Programul Metrorex va fi modificat. Călătorii vor aştepta trenurile şi până la 10 minute, în orele de vârf