Antena Meniu Search
x

Proprietara câinilor Amstaff care au atacat mai mulţi oameni la Iaşi şi-a recuperat unul dintre animale de la autorităţi

Proprietara câinilor Amstaff care au atacat mai mulţi oameni, a reuşit să-şi recupereze unul dintre exemplare.

Vezi și

Locuitorii unui cartier din Iaşi se simt în pericol, zilnic, atunci când trebuie să iasă din case! Asta după ce proprietara câinilor Amstaff, care au atacat mai mulţi oameni, a reuşit să-şi recupereze unul dintre exemplare din padocul unde fusese închis de autorităţi.

Au trecut două săptămâni de la aceste scene şocante, filmate în centrul Iaşiului, în mijlocul zilei. 

Doi câini din rasa Amstaff, scăpaţi dintr-o curte, atacă o femeie de 21 de ani. În apărarea tinerei sar alţi trecători, însă şi ei devin victimele animalelor agresive. 

Tânăra a ajuns la spital cu piciorul aproape sfârtecat. Însă şi alţi doi bărbaţi au avut nevoie de îngrijiri medicale. După incident, autorităţile au dus câinii agresivi la un padoc. Proprietara a reuşit, deja, să-l ia acasă pe unul dintre ei. 

Sebastian, una din victimele atacului, a ieşit din spital, însă şi acum are atacuri de panică. Iar faptul că totul s-ar putea repeta, îl sperie şi mai mult. 

Sebastian, victimă:

Sunt animale care au peste 80 de kg, niciodată n-au fost scoase afară cu lesă, ca să nu mai vorbim de botniţă. Nu este o femeie care să ţină în frâu asemenea animal. Cartierul ăsta e plin de copii, putea fi oricine. 

Şi în continuare poate fi oricine. Mai ales că proprietara animalelor pare să nici nu conştientizeze pericolul pe care îl reprezintă animalele sale. 

Dorin Leonte, vecin:

Situaţia se repetă. Poarta este deschisă, al treilea câine este în casă. 

Vecinii vor să o dea acum în judecată, pentru că nu sunt dispuşi să trăiască zi de zi cu teama în suflet. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Proprietara câinilor Amstaff care au atacat mai mulţi oameni la Iaşi şi-a recuperat unul dintre animale de la autorităţi