Antena Meniu Search
x

"Pruncule, mai zăbovește acolo unde ești și roagă-te pentru noi, căci până și asta am uitat". Medic israelian stabilit în România, mesaj pentru copilul nenăscut

Război Israel - Hamas. Amin Zahra, medic israelian stabilit în România, a postat un mesaj emoționant pentru copilul său nenăscut. Îl roagă să mai întârzie venirea sa pe lume, având în vedere ceea ce se întâmplă în țara sa.

de Redactia Observator

la 13.10.2023, 15:34

"Pruncule, mai zăbovește acolo unde ești și roagă-te pentru noi, căci până și asta am uitat". Medic israelian stabilit în România, mesaj pentru copilul nenăscut - Facebook

"Dragul meu copil nenăscut, dacă mă auzi ți-aș spune să mai stai acolo unde ești, să îți mai amâni puțin venirea pe aceasta planetă. Pentru cât timp, nici eu, nici nimeni de aici nu știe.

Aș vrea să îți pot spune că viața e frumoasă și că aici e iubire, pace și înțelegere. Aș vrea să te pot asigura că vei fi la adăpost și ca nimeni nu-ți va face rău, că vei trăi o viață de poveste și că vei crește neștiind suferința. Aș vrea sa îți pot arată frumusețile acestei planete și tot ceea ce Dumnezeu a creat pentru oameni. 

"Mai zăbovește acolo unde ești"

Dar...oamenii nu mă lasă. Aceiași oameni care iau în râs viața, bunătatea, inocența. Sunt și oameni buni, copilul meu, așa cum as vrea sa fii și tu, doar că cei buni și blânzi și recunoscători sunt cei care pierd mereu jocul pe această planeta, sunt cei care cunosc durerea, de care eu aș vrea sa te feresc.

Pe acelaşi subiect

Aici încă nu e pace, nu e iubire, nu e liniște și nici dreptate. Aici e încă haos și oamenii nu-și înțeleg încă menirea și sensul. Aici sunt lupte de putere și orgolii nemăsurate care dor și ucid. 

Așa că, pruncule, mai zăbovește acolo unde ești acum și roagă-te pentru noi, cei de-aici, căci noi până și asta am uitat. Tata", a scris medicul, pe pagina sa de Facebook.

Amin Zahra este medic specialist de Terapie Intensivă în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov. A devenit cunoscut în România în perioada pandemiei, când a vorbit și scris adesea despre lupta medicilor din spitale cu noul coronavirus și a promovat vaccinarea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » "Pruncule, mai zăbovește acolo unde ești și roagă-te pentru noi, căci până și asta am uitat". Medic israelian stabilit în România, mesaj pentru copilul nenăscut