Antena Meniu Search
x

Curs valutar

PSD ar putea amâna desemnarea Guvernului Dăncilă: 'Nu s-a ajuns la o înţelegere privind unele portofolii'

Discuţiile privind formarea Guvernului Dăncilă vor fi amânate pentru că nu s-au ajuns la o înţelegere privind unele portofolii, au declarat surse din PSD.

de Redactia Observator

la 22.01.2018 , 12:45

Discuţiile privind formarea Guvernului condus de Viorica Dăncilă vor fi amânate pentru că social-democraţii nu au ajuns la o înţelegere privind unele portofolii, a declarat, luni, preşedintele PSD Tulcea, Horia Teodorescu.

Astfel, în şedinţa de luni a Comitetului Executiv Naţional (CEx) al PSD ar urma să se discute despre programul de guvernare, iar o nouă şedinţă a CEx este programată pentru vineri, pentru a decide asupra componenţei viitorului Guvern, afirmă surse din PSD.

"Discuţiile privind componenţa Guvernului se amână, nu s-a ajuns la o înţelegere privind unele portofolii", a declarat liderul PSD Tulcea, Horia Teodorescu, preşedinte al Consiliului Judeţean Tulcea.

Articolul continuă după reclamă

Acesta a făcut aceste declaraţii luni, la Parlament, unde a mers la o discuţie cu liderul partidului, Liviu Dragnea.

În şedinţa de luni a Comitetului Executiv Naţional vor avea loc discuţii despre programul de guvernare, iar o nouă şedinţă a CEx este programată pentru vineri, pentru a lua o decizie în privinţa componenţei Guvernului Dăncilă, spun surse din PSD.

Sursa: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » PSD ar putea amâna desemnarea Guvernului Dăncilă: 'Nu s-a ajuns la o înţelegere privind unele portofolii'