Antena Meniu Search
x

Video Cum ar fi dat spargerea celebrul medic Andrei Gregorian în casa fostei iubite. După despărţire, a avut grijă să păstreze cheile

Un celebru medic estetician din Bucureşti, cu vedete printre cliente, a fost reţinut de poliţişti şi acuzat că ar fi furat 35.000 de euro de la fosta iubită, doctoriţă şi ea. Proprietar al unei clinici private şi rezident la spitalul Elias, a devenit rapid principalul suspect - anchetatorii au aflat că păstrase cheile de la casa fostei partenere. Acasă la el, anchetatorii au găsit aproape 100.000 de euro, pe care doctorul nu a putut să îi justifice. 

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 04.10.2023, 19:09

Vezi și

Medicul Andrei Gregorian păstrează tăcerea şi după 24 de ore de arest. Poliţiştii au, însă, informaţii că esteticianul ar fi dat spargerea în casa fostei iubite săptămâna trecută. 

Ana Grigore, reporter Observator: Potrivit unor surse, după despărţire bărbatul a păstrat cheile de la uşa femeii, a intrat în locuinţă la o oră la care nu era nimeni acasă şi ar fi plecat de aici cu suma de 35.000 de euro. 

Când s-a întors acasă, fosta iubită a medicului a reclamat furtul la poliţie. În scurt timp, anchetatorii făceau percheziţii în casa esteticianului. Au găsit peste 80.000 de euro - o parte dintre ei au returnaţi doctoriţei care l-a reclamat pe estetician. 

Clientela din showbiz l-a făcut celebru

Pe acelaşi subiect

La 42 de ani, doctorul Gregorian are faimă şi bani - clientela din lumea showbizzului l-a făcut celebru. Mai multe vedete din România îi sunt cliente fidele la clinica pe care acesta o are in sectorul 1 al Capitalei. Acum, însă, e linişte aici iar angajaţii au încuiat uşa clinicii.

Medicul acuzat că i-a furat banii fostei iubite lucrează şi la spitalul Elias. Acolo s-a şi cunoscut cu cea care i-a fost parteneră. Tânăra are 35 de ani, este şi ea esteticiană şi vedetă pe reţele sociale. Are peste 15 mii de urmăritori pe Instagram. Colegii de la spital spun că scandalul a afectat-o mult: "Nu am văzut-o astăzi! S-ar putea să fie în concediu".

Medicul se laudă şi se recomandă profesionist dedicat

Andrei Gregorian a terminat în 2006 Medicină Dentară la Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila", după care, timp de un deceniu a încercat mai multe afaceri. Luna trecută a primit o distincţie de la patronatul antreprenorilor din industria înfrumuseţării.

Pe reţelele sociale, medicul acuzat că a furat 35.000 de euro, se recomandă profesionist dedicat. "Să fii doctor nu e simplu. Ai foarte mare răspundere, nu te poţi relaxa ca şi doctor niciodată", declara medicul într-un interviu. 

Andrei Gregorian a mai fost implicat într-un scandal

Acum patru ani, când profesa ca stomatolog, Andrei Gregorian a mai fost implicat într-un scandal. A fost fotografiat când asista la o operaţie de mărire a sânilor, deşi nu avea acest dreptul, pentru că nu îşi luase licenţa de estetician.

- Păi, şi dumneavoastră ce făceaţi în sala de operaţie şi de ce operaţi?

- În sală am voie, doamnă! 

- Păi vă cred. Şi aveţi voie să puneţi mâna pe pacient?

- Doamnă, haideţi, am echipă de PR!

Medicul anchetat în libertate după ce a fost acuzat de furt este influent pe internet. Clinica pe care a înfiinţat-o are aproape 20.000 de urmăritori. Într-o postare făcută astăzi, clienţii sunt asiguraţi că angajaţii clinicii sunt mereu transparenţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Cum ar fi dat spargerea celebrul medic Andrei Gregorian în casa fostei iubite. După despărţire, a avut grijă să păstreze cheile