Antena Meniu Search
x

Video Radu Druică, șef Resurse Umane APIA, a murit pe loc, spulberat de TIR. Imagini de groază la ieșirea din Lumina

Radu Druică, șef Resurse Umane în cadrul APIA, a murit pe loc, seara trecută, spulberat de TIR. Accidentul a avut loc la ieșire din localitarea Lumina către Oituz, în județul Constanța.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 19.11.2020, 18:04

  • Radu Druică avea 41 de ani.
  • Bărbatul a murit pe loc, în urma unui accident cumplit.

Grav accident de circulaţie, seara trecută, pe DN22 în judeţul Constanţa, după impactul violent între un atoturism și un TIR.

ISU Dobrogea

Radu Druică, de 41 de ani, aflat la volanul mașinii, a murit pe loc, în timp ce femeia de 40 de ani, care era în dreapta bărbatului, a fost transportată la spital în stare de inconștiență.

ISU Dobrogea

Imaginile de la locul accidentului sunt înfiorătoare. În urma impactului devastator, Dacia condusă de Tadu s-a transformat într-un morman de fiare.

"Astăzi (aseară n.r.), în jurul orei 19.20, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 22, la km 281+500 m, între un autoturism, condus de un bărbat de 41 de ani, și un autocamion, condus de un bărbat de 27 de ani.

În urma accidentului a rezultat decesul la fața locului a bărbatului de 41 de ani și rănirea gravă a pasagerei dreapta față din autoturism, o femeie de 40 de ani.

 În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală", au transmis polițiștii constănțeni.

Trei funcționari APIA s-au stins în aceeași zi, la câteva ore distanță

Luni a fost o zi neagră la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) unde trei funcționari au încetat din viață.

Primul deces a fost cel al directorului de la Direcția Juridică.

”Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură își exprimă profundul regret pentru dispariția prematură a colegei noastre Irina Găgenel, Director al Direcției Juridice din cadrul aparatului central APIA. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace!”, a postat agenția despre funcționara care s-a stins la 53 de ani după ce a fost luată cu salvarea de la locul de muncă pentru că se simțea rău.

A doua veste tragică a venit la scurt timp legată de dispariția unui alt coleg de 41 de ani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Încă o veste tristă pentru colectivul Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură. După decesul doamnei director al Direcției Juridice, Irina Găgenel, un alt coleg și-a găsit astăzi sfârșitul într-un tragic accident de circulație pe raza județului Constanța: Radu Druică, șeful de serviciu din cadrul Serviciului Pregătire Personal, Direcția Management Resurse Umane, APIA aparat central. Drum lin către îngeri, Radu! Dumnezeu să te odihnească! Sincere condoleanțe familiei!”, a fost mesajul de condoleanțe pentruRadu Druică, potrivit agrointel.ro.

Orele serii aveau să mai aducă o veste tragică, anunțată chiar de directorul APIA, Adrian Pintea: ”ZI NEAGRĂ PENTRU APIA! Colegii nostri din cadrul aparatului central Irina GĂGENEL si Radu DRUICĂ, Anca Georgeta MASCAS (Centrul Județean Bihor) ne-au părăsit astăzi. DRUM LIN SPRE ÎNGERI, DRAGII NOȘTRI COLEGI!”.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Andreea Filip -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Radu Druică, șef Resurse Umane APIA, a murit pe loc, spulberat de TIR. Imagini de groază la ieșirea din Lumina