Antena Meniu Search
x

Radu Mazare a inaugurat cel mai mare club de striptease de pe litoral

Mamaia renunta la orice fel de inhibitii. Din acest sezon, stripteuzele si travestitii ii vor ademeni pe turistii straini pe litoralul romanesc

Vezi și

Bineinteles, cu binecuvantarea primarului de distractie. Poate ca n-avem lux ca-n Antalya sau oferte ca-n Albena. Dar din acest an, Mamaia va fi mai dezbracata ca niciodata.

Primul barbat al Constantei a vrut neaparat sa participe la inaugurarea celui mai mare club de striptease de pe litoralul romanesc.

"E un spectacol care imbina striptease-ul cu arta, sigur, e ceva care nu merge spre porno, ci merge spre arta". Arta, ne-arta. cert e ca exista o cerere foarte mare. Mai ales dinspre tara lui Baiazid.

"Incepand din Iunie vom avea trei curse Constanta-Istanbul. 24 de milioane de oameni, Turcia merge foarte bine, au bani multi si vor sa vada asa ceva, ca acolo nu au voie", a mai declarat edilul.

Cat e sezonul de lung, in fiecare noapte, pe scena clubului de striptease vor urca domnisoare, domnisori si., sa le spunem, doamne.

La prima noapte de dezmat s-au strecurat si vedetele.

In timp ce barbatii au urmarit show-ul erotic ca un adevarat juriu, partenerele lor nu pareau la fel de incantate. O singura tanara pare sa se fi distrat de minune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Radu Mazare a inaugurat cel mai mare club de striptease de pe litoral