Radu Mazăre şi iubita lui şi-au unit destinele după 15 ani de relaţie

De Redactia Observator.
Publicat: 10.07.2019, 21:10.
Actualizat: 10.07.2019, 21:12

Radu Mazăre şi-a luat adio de la burlăcie! După 15 ani de relaţie, fostul edil al Constanţei şi-a unit destinul de cel al iubitei sale, Roxana. Cei doi au spus DA într-o ceremonie restrânsă, în sala de vizite a penitenciarului Rahova. Doar zece persoane le-au fost alături.

Radu Mazăre şi-a luat adio de la burlăcie! După 15 ani de relaţie, fostul edil al Constanţei şi-a unit destinul de cel al iubitei sale, Roxana. Cei doi au spus DA într-o ceremonie restrânsă, în sala de vizite a penitenciarului Rahova. Doar zece persoane le-au fost alături. Fără cadouri, fără băuturi sau mâncăruri. Săptămână trecută, când a împlinit 51 de ani, Radu Mazăre a aflat că este cercetat de procurorii DNA Constanţa în patru noi dosare penale.

A fost un moment de suflet de care cei doi miri s-au bucurat alături de doar 10 invitaţi: rude şi prieteni. Roxana şi Radu au devenit soţ şi soţie într-o ceremonie simplă, oficiată de un ofiţer al Stării Civile a Sectorului 5 din Capitală, în sala de vizite a Penitenciarului Rahova.

A fost doar a lor timp de zece minute. Apoi, preţ de o oră şi jumătate, cei doi au stat cu invitaţii lor la un loc cu ceilalţi deţinuţi.

Roxana Mazăre, soţia lui Radu Mazăre: Situaţia prin care se trece, cu nedreptatea în care el se află, nu este o situaţie plăcută. Radu este supărat, pentru că asta este situaţia. Nu am servit nimic, am respectat procedura. Nu am avut nici suc, nici fursecuri. Asta e procedura, trebuie respectată

Roxana a avut-o alături pe sora mai mare, Florentina, care a venit cu soţul ei. Mama lor nu a putut fi prezentă pentru că nu este în ţară. În schimb, fostul edil a avut lângă el toată familia.

Cei doi nu au putut face pregătiri speciale pentru acest moment. Mireasa nici măcar nu şi-a cumpărat o rochie nouă.

Dacă în trecut, fiecare apariţie a lui Radu Mazăre era gândită în cele mai mici detalii, la propria lui nuntă a purtat un costum vechi, singurul pe care îl are în penitenciar şi pe care îl îmbracă atunci când trebuie să apară în faţa instanţei.

Nici de verighete nu s-au ocupat cei doi miri. Le-a cumpărat Mihai Mazăre. Sunt din aur alb şi au costat 3.700 de lei. Răducu i-a fost alături tatălui său în ziua cea mare.

Nunta celor doi vine după 15 ani de relaţie. Mereu înconjurat de tinere frumoase, fostul primar a spus în nenumărate ocazii că nu crede în căsătorie. Chiar şi Roxana părea sigură că nu vor forma un cuplu şi în acte.

Roxana şi Radu Mazăre vor avea dreptul să petreacă 48 de ore împreună, în camera intimă. Până acum nu s-a stabilit o dată pentru acestă vizită prelungită.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a produs accidentul cu 7 morți din Bacău. Altar de flori după tragedie: "Tremur toată, nu mai sunt bună de nimic"
1
Eveniment • pe 26.07 la 18:58

"Tată, spune-mi că e un vis". Acestea au fost primele cuvinte ale băiatului de 15 ani grav rănit în accidentul de ieri din Bacău. Din păcate, era realitatea cruntă. Şi-a pierdut sora, mama şi cele două bunici, iar viaţa lui atârnă acum de un fir de păr. A fost adus azi, de urgenţă, cu un elicopter SMURD, la un spital din Capitală. Între timp, apar informaţii noi şi despre filmul evenimentelor, despre care vă avertizăm că sunt cu puternic impact emoţional.