Antena Meniu Search
x

Ramona, o fată de 15 ani, a dispărut fără urmă şi este dată în urmărire generală. Familia şi poliţiştii fac apel la populaţie

Ramona Moldovan, o minoră în vârstă de 15 ani, este căutată de poliţişti şi familie, după ce a dispărut subit. Nimeni nu mai poate lua legătura cu ea de două zile, deşi fata are asupra ei telefonul mobil.

de Redactia Observator

la 26.06.2020, 17:08

Ramona Moldovan, o fată de 15 ani, este dată în urmărire generală, după ce a dispărut - Observator/Foto de Arhivă

Polițiștii din Județul Mureș informează că o minoră de 15 ani, din localitatea Ceuașu de Câmpie, a plecat de la domiciliu la data de 24 iunie, fără a comunica rudelor unde se deplasează.

Astfel, la data de 25 iunie, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş au fost sesizaţi de o femeie, din satul Ceuașu de Câmpie, cu privire la faptul că nu mai știe nimic de fiica sa, Ramona Moldovan, în vârstă de 15 ani, care a plecat de la domiciliu având asupra sa un rucsac negru, în care se aflau cartea de identitate, certificatul de naștere, telefonul mobil și alte obiecte personale.

Semnalmente Ramona Moldovan: înălţime aproximativ 1,60m, părul lung şaten, ochi căprui-verzi, aproximativ 50 kg, poartă ochelari de vedere cu ramă de culoare albă.

Îmbrăcăminte: o cămașă în carouri, de culoare roșie, blugi albaștri, pantofi sport de culoare albă.

Cine poate da relaţii în vederea depistării persoanei dispărute este rugat să anunţe la tel: 0265-202467 – Compartimentul Urmăriri sau cea mai apropiată unitate de poliţie, ori apelând numărul unic de urgenţă 112.

Fata este dată în urmărire generală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Ramona, o fată de 15 ani, a dispărut fără urmă şi este dată în urmărire generală. Familia şi poliţiştii fac apel la populaţie